Mütevaziola

“5-0’ı tekrarlamamız imkansız. Tarihin gelmiş geçmiş en iyi takımı değiliz. Bizden önce Di Stefano’lu Real, Cruyff’lu Ajax ve Sacchi’li Milan var. Hepsi de mükemmel takımlardı.”

Guardiola

“Mütevaziola” için bir yorum

  1. cahilliğime varin az biraz katalan tarihi incelemiş birisi olarak birşye sormak istiyorum.
    bu katalan tarihine baktığımız vakit ben bir eksik bir fazla olabilir fakat yaptıkları direniş franco ya yapılmış olabilir ama hiçbir lider de kendi topraklarında ki insanlarına zülm etmez diye düşünüyorum e şu sonuca varıyorum bu katalanların yaptıklarıyla bizim güneydoğuda ki lerin derdi aynı değil mi ? neden barça ile bir konu geçtiği vakit illa ordan bir ezik tutum ezik bir resim yada yorum yapılıyor adamlar da hiç mi asi bir taraf yok kardeşim hep mi ezilen hor görülen bu adamlar.
    mehmet demirko bu konuda çok güzel tespitler de bulunmuştu hatırlarsanız.
    burdan bir üst konuda ki başlığa da gönderme yapıyorum zaten jose ve barça konusu geçtiği zaman bazı insanların aklına hemen katalan tarihi gelir ve acıma duygusundan hareketle jose nin durumundan nefret edilir ülke insanında bu ağırlıkta benze yoksa başka türlü adamın bizim insanımızla en ufak bir problemi yok sadece denizli sporu yendi nedir yani bu kin.dün akşam hoş 5 2 de de ceyhun yılmaz aynı şekilde gönderme yaptı :9 ya kardeşim sanane sen neden dava ediniyorun bu konuyu anlamam…

Yorumlar kapatıldı.