El Matador!

Cavani’den 1 gol, 2 asist! Gol de ne gol omuzla bitiriş! Asistleri bitiren ise Lavezzi ki bundan önceki Şampiyonlar Ligi maçlarında asistleri yapan oydu(3). Chelsea’nin tek tesellisi yine Mata’dan… Paolo Cannavaro’nun abisi Fabio’yu utandıracağı cinsten bir hatası sonrası…

Napoli:3 Chelsea:1; Villas Boas bu akşam Londra uçağına biner de rövanşı görür mü bilemem! Yeni gelen transferler yetersiz kaldı, ağır abiler yaşlandı… Zaten Terry de sağ dizinden ameliyat oluyormuş 2 ay yok. Sezon sonuna kadar o defansın içinden geçmeyen kalmaz. Torres rakip olsa o bile gol atar o derece.

Ben bu işin rövanşında Chelsea’den geri dönüş görmüyorum beyler. Napoli 14 Mart’ta Londra’dan çeyrek final biletiyle döner. Şampiyonlar Liginde İngiliz takımı kalmaz.

“El Matador!” için 4 yorum

  1. iyi oynadılar yendiler fakat az daha dikkatli olsalardı daha farklı olabilirdi..bi de cole’un çizgiden çıkardığı top belki turu bile getirebilir..

  2. San Paolo guzel stadyum; golden sonra seyirciye ulasana kadar kosuyorsun da kosuyorsun. Cavani & Hamsik & Lavezzi triosu sene sonunda daha buyuk takimlarin hedefi olabilir.

  3. Napoli sağlam takım. özellikle campagnaro-cannavaro- aronica 3lü savunması çok iyi. napoli şehride bu futbola çok güzel ayak uyduruyor. milan inter roma takımlarının çok fazla politik olduklarını düşünor napolitanlar. o nedenle onlar için futbol daha bir futbol.
    hamzsik i bilmem ama lavezzi ve cavani giderse napoliden daha iyi bir futbol oynayamazlar. hani yuva derler işte napoli onların yuvası

  4. KOKO şu resimleri nerden buluyosun,bide neden sayfadan indiremiyoruz yoksa bizim beceriksizliğimiz mi?

Yorumlar kapatıldı.