24 Eylül 1998 Perşembe

Yukarıdaki tarih Manchester United’ın en son bir Perşembe günü oynadığı maçın tarihi. Rakip Premier League’de Liverpool’du… Bugünün tarihi 16 Şubat 2012. Yine bir Perşembe günü… Aradan 14 yıl geçmiş, Manchester United Perşembe günü bir maça çıkıyor. Alışık olmadıkları UEFA Avrupa Liginde rakip Ajax. Tabii Amsterdam’a gitmişken eski dost Van der Sar da ziyarette. Sir, Scholes’tan sonra onu da geri döndürür mü? Yok artık.

“24 Eylül 1998 Perşembe” için 3 yorum

  1. gercekten cok ince ve super bilgiler ve detaylar veriyorsun arastirmana saglik

  2. 3 sene bugun once milan’i sampiyonlar liginde 3-2, 5 sene once bugun de de arsenal’i fa cup’ta 4-0 yenmisti.

    eksisozluk’e yazmistim bu uefa maci olayini;

    son uefa macini 1995 yilinda deplasmanda rotor volgograd takimiyla onyamis. ilk macta 0-0 berabere kalan manchester united 2 hafta sonra old trafforddaki macta 2-0 geriye duser. ikinci yarida scholes ile umutlanir, 89. dakikada dunyanin butun maykillarinin gelse cikaramayacagi golu yemis olan schmeichel kalesinden cikip golu atar ama 2-2lik skorla uefa kupasindan elenir manchester united. su andaki kadroda o maci goren scholes ve giggs disinda futbolcu yok.

    alex fergusonun manchester united’in basindayken toplamda zaten 4 tane uefa maci var. bu 4 maci da rus takimlarina karsi oynamis. yukarida ismi gecen rotor disinda torpedo moscow adinda bi takimla 2 mac yapmislar. 2 mac da 0-0 bitmis, penaltilar sonucunda elenmisler uefa kupasindan. ruslara karsi oynanan 4 uefa kupasi macini da berabere bitirip degisik bir istatistik yaratmislar dogrusu.

  3. Manu’nun UEFA kupasındaki son golünü de sürpriz bi isim atmıştı. Peter Schmeichel

Yorumlar kapatıldı.