Bilyoner?

Dün Manchester City antreman tesislerine tek başına çalışmaya giden Tevez’den birilerine ince mesaj mı diyeceğim ama en son hatırladığım Tevez’e oynamadığı günden beri ceza meza, bonus derken ödenmesi gereken 9.3 milyon pound ödenmemişti.

Rakamın bu kadar yüksek olmasının en büyük sebebi sözleşmesinde yer alan 6 milyon poundluk takıma bağlılık bonusu olması ve bunun haliyle ödenmemesi. Maaşı zaten Kasım ayından beri ödenmiyor, bir de Bayern maçında oyuna girmek istemediği için ceza almıştı. En son FOX Sports’a yaptığı açıklama nedeniyle de ceza alacağı söyleniyor.

Hala bilyonerim diyorsa gönlü zengin 🙂

“Bilyoner?” için 2 yorum

  1. Bu takıma bağlılık bonusu ne oluyor? Bilen biri açıklarsa sevinirim.

  2. Cok emin degilim; bu terimi universite’de bi projede duymustum. Onda casino’lar devamli musterileri icin bir sadakat bonusu veriyorlar. Bu odul olabilir, poker fisi ya da jeton vs olabilir.

    Futboldaki da biraz buna benzer. Sozlesmeyi yaparken futbolcunun bir senede alacagi parayi belirli periyodlara boluyorsunuz. Oyuncu takimda oynadikca, antremanlara ciktikca ya da tevez gibi yapmadikca belirtilen periyodlarda parasini aliyor. Bu nedenle tevez bu bonuslari kacirmis oluyor bildigim kadariyla. Ama basta dedigim gibi cok eminim degilim. 🙂

Yorumlar kapatıldı.