Chelse:3 Howard Webb:3

İlk taş 3-0 öne geçip skoru koruyamayan Chelse’ye. Saha kenarına dikiz! İkinci taş ise hatta kaya da olabilir yine bir Howard Webb klasiğine. Penaltı manyağı yaptı ortalığı. Onun da özeti aşağıda… Manchester United’ın herşeye rağmen maçtan vazgeçmeyişine ise şapka çıkar.

http://www.dailymotion.com/video/xodebq_c-m-footyroom-com_animals

link: http://www.dailymotion.com/video/xodebq_c-m-footyroom-com_animals

“Chelse:3 Howard Webb:3” için 14 yorum

  1. @Blues; Orası öyle başlıktan da fikrimi anlayabilirsin zaten…

  2. Aynen aynen farkındayım fikrinizin çok komik değil mi böyle penaltıların ‘İngiltere’de verilmesi 😀 Ne diyelim alıştık

  3. Bizden fazla hakemleri İngiltere’ye gönderelim bence abi baksana her Cfc-Manu maçında Webb görev alıyor:D

  4. Oscarlık performanslar yine iş başında ve yönetmen koltuğunda webb oyuncusundan memnun. Chelsea’ye yazık olmuş. Haketmeden puan almış mutd.

  5. ikinci penaltı çok ucuz da onu da cahill’in 11. dakikada yaptığının yerine sayalım artık, yalnız maçı izlemeyenler yorum yapmaya çalışıyor, o üzücü olmuş.

  6. @coolasfcuk; hatayı hatayla kapatmak olmaz ama:) bu arada evra’nın pozisyon da oldukça ucuz…

  7. Maçı izlerken bir an garipsedim Sturridge’ın Webb’in üstüne gitmemesine, elleri başına götürdü dondu kaldı. Sonradan düşündüm ve hak verdim, Man.U. maçında Webb’in penaltı vermesine kızamıyor bile adam, artık kanıksamışlar sanki, hele Guardian’daki Webb Gallery mevzusundan sonra gizlisi saklısı kalmadı mevzunun, dalgaya vuruyorlar artık. Bir de “Webb Türkiye’de olsa” diyorsunuz ya, 2-3 sene evvel astırırlardı o düdüğü sanırım, Ali Aydın ekolünden olurdu.

  8. penaltılar biraz ucuz zaten bu hakemin ne kadar yeteneksiz olduğunu iki gün önce bir habere yazmıştım bu sitede üstüne bu denk geldi gerçekten kötü ötesi bir hakem ve hala bu maçlara veriyorlar, yazık premier league’e.. fakat chelseade ki de ne balmış arkadaş kıça başa çarpa çarpa 3-0 olmuş matanın golü haricinde

  9. Penalti konusunda haklisiniz biraz ucuza gitti iki penalti da, ilk yarida olan penalti tabi ki ortmez. Bunun bir benzeri 4 5 sene once olmustu. Tottenham ile oynanan macta yine hakem Webb’di. Tottenham’in 0-2 one gectigi ama maci 5-2 kaybettigi macta ikinci yarinin daha baslarinda bi penalti karari verdi ki sonrasinda united yarim saatte 4 gol daha atip farka gitti. O zaman cok tartisilmisti ama o mactan sonra hatasindan dolayi ozur diledi. – bu pek alisik olunan bir durum degil –

    Ayrica Chelsea – United maclarina Howard Webb ‘surekli’ atanmiyor. Mike Dean de Martin Atkinson da onun kadar maca atanmistir son 5 senelik surede. Hatta 2000lerin basindan 2010un sonlarina kadar olan surede Graham Poll daha cok atanmistir.

  10. Webb 5 6 hafta önce everton maçında da gene hiç olmayan bir penaltıyı çalarak muhteşem bir performans sergilemişti. oyuncu topa takılıp düşüyordu webb de penaltı noktasını gösteriyordu. O performans çok daha müthişti.

Yorumlar kapatıldı.