Terry’nin kaptanlık yine gitti

Queens Park Rangers forması giyen Anton Ferdinand’a ırkçı ifadeler kullandığı ileri sürülen ve hakkında dava açılan John Terry’nin İngiltere Milli takım kaptanlığı federasyon tarafından alındı.

Hatırlarsınız kaptanlığının alınması bir ilk değil. Daha önce de takım arkadaşı Wayne Bridge’in hanımını götürdüğü için kaptanlığı alınmış yerine Rio Ferdinand getirilmiş ancak daha sonra Capello’nun kararıyla yeniden kaptan olmuştu.

Bu sefer yeni kaptan için en büyük aday Steven Gerrard. Rio Ferdinand Twitter’dan yaptığı açıklamayla kaptanlığı istemiyorum dedi. İsabet de olmuş… Kaptanların kralı göreve!

Bu arada Terry’nin bir sonraki duruşması Euro 2012’den sonra 9 Temmuz’da ancak turnuvadan önce ya da sonra olması birşey farketmeyebilir. Çünkü bu kararın ardından Terry’nin Milli takımı komple bırakabileceği konuşuluyor.

“Terry’nin kaptanlık yine gitti” için 3 yorum

  1. Terry 31 yaşında . Dünyanın en iyi liğinde oynayıp milli takım kariyerinde 71 maçta 6 gol atıyorsan bu seneki yaptığı defans hatalarını göz önüne alırsak terry’nin halen milli takıma çağrılması ayıp zaten en büyük skandal bu. Aşırı form düşüklüğü bunların yanında devede kulak kalıyor. Bu kafayla ingiltere yine turnuvanın en büyük hüsranı uğrayacak ülkesi konumunda.

  2. @demir yok artık bunun 71 maçta 6 gol atmasıyla ne alakası var?:D O zaman yaptığı hataları göz önüne alıyosan yıllardır takım için yaptığı olumlu şeyleri de alıcaksın arkadaşım

  3. Şunu söylüyorum. Steven George Gerrard ‘ın takım kaptanlığı daha uygun. Terry gibi hem üşengeç hem korkak hem formsuz değil. Aynı zamanda kaptanlık bandını taktığı zaman sahada oyuna nasıl güven verdiğini örneklerle anlatsam yine yetmez. 89 maçta 19 attı milli takım kariyerinde. Yabancı olmadığı formanın altında kaptan olur.

Yorumlar kapatıldı.