Haberi sızdıran kim?

Marca’nın dün manşetten verdiği Mourinho-Sergio Ramos tartışmasının aslı astarı var gibi…

La Sexta’nın haberine göre, Mourinho dün akşam 4-1 kazanılan Athletic Bilbao maçından önce eline gazeteyi alıp oyuncularını toplamış ve “profesyonelce olmayarak bu haberi sızdıranı bulacağım” demiş.

Hadi buyur buradan yak. Ligde 5 puanlık fark devam ediyor ancak kupa El Clasico’su öncesi işler karışık. Bu tartışma daha çok konuşulur. Dünkü maçta Mourinho’nun ilk defa bazı taraftarlar tarafından ıslıklanması bile bunun belirtisi. Gerçi maçtan sonra Jose ” burada Ronaldo ve Zidane gibi en iyiler bile ıslıklandı, ben ıslıklansam ne olur” dedi…

Maçtan 1-2 not verecek olursak; Real’in bu sezonki resmi maçlardaki 100. golü Ronaldo’dan. Casillas, Real Madrid formasıyla 600. resmi maçının ardından mutlu. La Liga’nın dakika başına gol konusunda en efektif ismi Callejon 79’da girdi, 86’da yine yazdı. Güzel insan Kaka’nın dikine uzayışlarını da özlemişiz be!

“Haberi sızdıran kim?” için 3 yorum

  1. ligde böle iyi giderken bu iş biraz garip ama barca karşısında ki eziklik fazlasıyla rhtsız eder oldu madrid’i. Mou işi gücü bırakıp, bunu yapanı bulmaya kalkarsa 5 maça kalmaz barca alır liderliği.

  2. basın toplantısında “Eğer yenilirsek Alcorcon’a değil Barcelona’ya yenileceğiz” demiş.. pellegriniye de giydirmiş arada 🙂

  3. valla ben degilim ama kim yapmissa iii yapmis, mourun egosu isliklari duymamistir zaten

Yorumlar kapatıldı.