Bariz gol şansı ve kırmızı kart?

Dün akşam Manchester City’nin Wigan’ı deplasmanda 0-1 yendiği maçın son dakikalarında Wiganlı Figueroa yaptığı şu hareketin ardından sarı kartla iyi yırtmış.

Bu arada Aguero’nun atacağı nefis gol de maçın tek golünü atan Dzeko’ya takılmış. Dzeko bildiğin kademeye girmiş.

link: http://youtu.be/EFULAr-Nm1s link 2: http://youtu.be/CcD2yk0fV10

“Bariz gol şansı ve kırmızı kart?” için 8 yorum

  1. topun çok şiddetli olmamasından dolayı galiba ama yine de tartışmasız kırmızı. bu premier league hakemlerii bizimkilerden fena ya..

  2. orta sahada bariz gol sansi olmaz yalniz,arkasindaki adamlar kosup yetisebilir,o yuzden karar dogru bence.

  3. @lol; elle oynama değil de kaleci ile karşı karşıya kalan forveti o noktada arkadan indirse de bariz gol şansı değil diyorsun yani?

  4. eger kaleci kalesininden acilmamis ve orta sahada durmuyorsa degil,ama o noktada kaleciyle karsi karsiya kalmissa topa vurup bos kaleye gol atma sansi az olmadigindan bariz gol sansi diyebiliriz.. yer onemlidir,misal bu pozisyonu bir korner donusunde rakip yarisahanin ortasinda olsun o zamanda mi kirmizi kart olmali,rakip kaleye 60 metre var birkac metre arkanda adamlar var,buna nasil bariz gol sansi diyebilirizki,hakemin yorumu cok onemli,bence burda dogruyu yapmis.

  5. @lol, değil karşı yarı alanı, diğer ceza sahasındaki penaltı noktası bile olsa bariz gol şansıdır. bariz gol şansında arkada ki adama değil önünde ki adama bakılır. arkada ki yakalar mı yakalamaz mı bu 2. etken. arada 1 metre olsun önde ki adam ribery gibi hızlı bi adamsa nolcak yetişirmi dieceksin? bu da etkendr yani. hakemin bunu da değerlendirmesi gerekir. bnce açık kırmızı kart..

  6. Bu hareketi halı sahada yapsan adamı tokatlarlar 🙂 Ki bence kırmızı kart ağır olurdu o ayrı.

  7. @muratakyol :once onundeki adama sonra arkasindaki adamada bakilir tamam ama ,ikisine birlikte bakilir,senin dedigin 1. si tutuyorsa ikincisine bakma ,verdigin ornek belli iste kaleye 80 metrede “bariz” gol sansi olmaz.ayrica isimlere bakamasizin ama o andaki futbolcularin hizina bakman gerekir.

Yorumlar kapatıldı.