Yine Pedro mu atar?

Barcelona bugün 2012’nin ilk maçına çıkıyor. Rakip kupada Osasuna. Guardiola her kupa maçında olduğu gibi bugün yine rotasyona gidebilir. Gençlere şans verebilir. Senenin ilk maçında galibiyeti riske etmemek lazım tabii. Gençlerin yanısıra tecrübeli isimler de sahada olacaktır.

Sahada olmasını beklediğim isimlerden biri Pedro. Pedro’ya senenin ilk maçları uğurlu geliyor. 2010 yılının ilk maçında Villarreal’e açılış golünü atmıştı. 7 Ocak 2010’da oynanan maçın 7. dakikasında golü bulmuştu. O kesmedi, 2011’nin ilk maçında da Levante’ye senenin ilk golünü attı. 2 Ocak 2011’de 47. dakikada kilidi açmıştı.

Açılış yapmayı seviyor beyim. Bakalım bugün Osasuna’ya da yazıp 2012’de Barcelona’nın ilk golünü atacak mı?

Bu arada bugün itibariyle Camp Nou tribünlerinde sigara içmek yasak. Şu takımı izlerken keyif sigarası yakıp yasağa karşı gelmemek bazı taraftarlar için çok zor olacak.

“Yine Pedro mu atar?” için 2 yorum

  1. seneyi soyle 4 5 golle acsinlarda kim atarsa atsin onemli degil. tabi gonul ister messi atsin daha bereketli gecer yil ozaman, he birde keyif sigarasi kesmez bu takimi puro icmek lazim kahkaha ata ata

  2. […] dün akşamki Osasuna maçına inceden pas atalım. 2012′nin ilk golü Fabregas’tan. Bu sefer Pedro atamadı. O Fabregas’ın attığı ikinci golün şıklığına şapka… Hea bir de Messi nezle […]

Yorumlar kapatıldı.