Yine yeniden?

Henry, MLS’de sezonun tamamlanmasıyla birlikte Londra’ya geldi. Formda ve hazır kalabilmek için eski kulübü Arsenal ile antremanlara çıkıyor. Ancak İngiltere’den yükselen dedikodulara göre Londra’da geçirdiği günler sadece antremanla sınırlı kalmayacak.

Afrika Uluslar Kupasına gidecek olan Chamakh ve Gervinho’nun boşluğu 2 aylığına Henry ile dolabilir. Gol atmadan duramayan Van Persie’nin üzerine fazla yük binmesini istemeyen Wenger, Henry’i ciddi ciddi kısa dönem çözüm olarak düşünüyor ve Ocak ayının ilk haftasında son kararını verecek.

Zamanında Henry’li Arsenal’i bir başka izlerdim. Tabii o zamanlar Highbury’nin tadı da başkaydı. 2 aylığına da olsa onu Arsenal formasıyla sahada görmek bana keyif verir. Ayakiçi uzak köşeye plase izleriz biraz.

Bu arada sakat sol bekler Andre Santos ve Kieran Gibbs’in yerlerine de Manchester City’den Wayne Bridge kiralık olarak Arsenal’e gidebilir. Arsene hoca artık tecrübe mi istiyor ne?

“Yine yeniden?” için 4 yorum

  1. uzun zamandır EPL maçlarını izlemiyordum. Henry ve Arsenal yanyana gelirse herhalde artık kaçırmam. Henry’i bir kerede GS forması ile görsem herhalde sonrasında öldürün beni bu bana yeter derim 🙂

  2. inşallah döner takıma.. bi arsenalli olarak dört gözle bekliyorum..

Yorumlar kapatıldı.