Geleneksel El Clasico şenlikleri

Bugün İspanya’da Copa Del Rey kuraları çekildi. Barcelona’nın rakibi Osasuna, Real Madrid’in rakibi ise Malaga oldu. Tabii hiç bir maç oynanmadan kazanılmaz ancak Barcelona ve Real Madrid eğer rakiplerini elerlerse ki büyük ihtimal elerler, çeyrek finalde birbirleriyle karşılaşıyorlar.

Muhtemel Copa Del Rey El Clasico tarihleri 18 ve 25 Ocak. İlk maç Bernabeu’da. Jose düşünmeye başlasın, şans(!) yine Barcelona ile olabilir.

Dediğim gibi tıpkı geçen sezonki gibi geleneksel El Clasico şenlikleri başlıyor. Bu sefer 2012’nin hemen ilk ayında… Şampiyonlar Liginde de denk gelirler. Ee zaten ligde de bir maç olacak. Sabah akşam, her mevsim El Clasico.

“Geleneksel El Clasico şenlikleri” için 7 yorum

  1. Şampiyonlar ligindede çeyrek finalinde karşılaşıcaklar rakiplerini yenerseler

  2. Sezon başındaki Süper Kupa maçlarından sonra mümkünse lig dışında karşılaşmayalım diyordum ama yine kurtulamadık.
    Barça yine şans(!) ile kazanır madridistalar rahat olsun.

  3. ya biz dierlerine ne gzl 5-6 sallıyorduk nereden çıktı bu el classico yine..

  4. la liga’nın başka olayı yok zaten. el clasicoları da böyle sık sık görürsek kabak tadı verir. hele bir de sürekli barcelona istediği sonucu alırsa iyice çekilmez olur. 🙂

  5. Her Classico’da maurinho şekilden şekile giriyor,maurinho yenene kadar bir 7-8 maç daha yenilmesi lazım ki Barca artık yeter biraz da siz yenin derbi olduğu anlaşılsın diyebilsin tabii Maurinho Portekiz’e tek kişilik gidiş bileti de alabilir sonuçta Barcelona hegemonyasını yıkmak için geldi Barcelona’ya karşı anti-futbol nereye kadar işler görecez..

    Viva Barcelona..

  6. onu bunu bilmem erken final olur, zaten kazanan belli sayilir bence. her nekadar tabanca gibi denilsede o tabanca barcada tutukluk yapar yine yada menzili yetmez 😉 footballove bi organizasyon yapsada elin clasicosunu gorek be

  7. geçen yıl 5 el clasico oldu. 4 tanesi 18 gün içinde oldu, rezillikti.

    bu yıl zaten süper kupa için 2 el clasico ile başladı. barça aldı.
    bernabeu’da yine barça kazandı. 3 tanesi gitti.
    şimdi aşağı yukarı kesin olan 2 kral kupası ve camp nou’da lig var.
    şampiyonlar liginde de karşılaşırlarsa iyice b.ku çıkar.

Yorumlar kapatıldı.