Favori değişse bile…

Valdes saçmaladı, Messi toparlayıp Alexis’e sundu. O ara 3’lü defans geldi, top Barcelona’da kaldı. Xavi’nin 600. maç şansı işin şeklini değiştirdi. 3 oldu, 4-5 kaçtı. Iniesta fena ince yaptı.

Bu arada Ronaldo dün akşam neredeydi? Sahada olmadığı kesin. Gören, duyan..? Bir de sol bek diye dünya para verilerek alınan ancak sezon başından beri merkezde oynayan hemşeri torpillisi Coentrao’nun sağ bekte ne işi vardı?

Aylardan daha Aralık. Büyütülecek bir şey yok. 1 maçı eksik Real 3 puanı alır, liderliğini devam ettiririr. La Liga liderlik köprüsünün altından daha çok sular akar. Puan kayıpları olur. 9 puan fark olursa iş biter filan hikaye, favori değişse bile El Clasico’da son yılların klasik sonucu yine değişmiyor.

Şimdi istikamet Japonya. Bernabeu’dan alınmış alışılmış bir Real galibiyetinin moraliyle alınacak bir Dünya Kulüpler Kupası var.

Maç öncesi çok iddialı olan Madridli dostlar için sevgi sözcüklerimi Pazartesi günkü Podcast’e saklıyorum:) Bilginize.

“Favori değişse bile…” için 3 yorum

  1. Bloga girmeye yüzümüz yok Realliler olarak , bidaha kimse “Ronaldo Komple Futbolcu Falan Demesin” altıpastan kafayı dışarı vuruyo apaçi seni… #vivabarca #hahamadrid

  2. Kime gore favori kazandi 🙂 Zaten bizim favorimiz sonuctan belliydi.

    Ama haklisin, oyamaya baktigimda inanamadim, acaba sahte tickliler mi var 🙂

    Derin Blog , derin devlet 🙂 Acaba tesvik primi:)

    Saka bir yana, cok guzel bir macti uzun zamandir bu kadar guzel paslasan 18 icinde 5’e 2 ve 3’e 1 idman tadinda top ceviren bir takim izlememistim.

    Valdes’de kaleci oldugunu unutmus arkadaslarini izlemekten

Yorumlar kapatıldı.