EURO 2012 grupları belli oldu

UEFA EURO 2012 kura çekimi az önce tamamlandı. Schmeichel, Van Basten ve Zizou’nun elleri dert görmesin.

A grubu Polonya, Yunanistan, Rusya, Çek Cumhuriyeti. Turnuvanın açılış maçı Polonya – Yunanistan karşılaşması. Rusya bu grubu çekince alkış koptu salonda. Körlerle sağırlar, birbirini ağırlar grubu.

B grubu en sağlam grup gibi gözüküyor. Hollanda, Danimarka, Almanya, Portekiz. Danimarka ile Portekiz birbirlerini gruplardan biliyorlar. Bildikleri gibi de grupta kalırlar gibi geliyor. Hollanda ile Almanya el ele…

C grubu İspanya, İtalya, İrlanda Cumhuriyeti, Hırvatistan. İspanya bu grupta top sektirerek çıkar. Hırvatistan ile İtalya kapışırlar. İbre tabii ki grand turnuva takımı İtalya’dan yana. İrlanda hangi gruba düşerse düşsün gezmeye geliyordu zaten.

D grubu Ukrayna, İsveç, Fransa, İngiltere. İngiltere basını kendilerini yine finallerde ilan eder ama iş kolay değil burada. İsveç Zlatan’ın ayağına bakacak. Fransa kampında yine ayaklanma çıkmazsa onlar da Zlatan’ın ayağına bakar.

“EURO 2012 grupları belli oldu” için 7 yorum

  1. İrlanda ve Fransa’nın elemelerde karşılaşma ihtimali varya hani; işte o ihtimal, intikam ateşiyle benim bile ağzımı sulandırıyor..

  2. A grubundan 1 B grubundan 3 takimi ust tura alsalar keske.. olan ronaldoya olacak.

  3. Abi Türk’müyüm diye oluyo bunlar bilmiyorum ama kura çekiminde bir katakulli çevirdiler gibi geliyo bana 🙂

  4. a grubu şampiyonlar ligindeki zenit,apoel’li grubu,b grubu da münih,city,napoli’li grubu andırıo sanki 🙂

  5. Bu Yunanistan ne ballı ülke arkadaş. Yine en kolay gruba düşmüşler 🙂

Yorumlar kapatıldı.