33. Santiago Bernabeu kupası

Santiago Bernabeu anısına düzenlenen kupanın 33. maçı bu akşam 23.30’da Real Madrid ile Galatasaray arasında. Zamanında Bayern Munich, Ajax, Liverpool, AC Milan, Hamburg, Liverpool, Everton, Inter Milan ve Benfica gibi takımların da davet edildiği toplam 32 maçta 21 defa Real Madrid kupanın sahibi olmuş. Son 6 senedir de kaybetmiyorlar. İspanyol basınındaki haberlere göre bu akşamki maç da bir dostluk maçının atmosferinden farklı olacak. Mourinho’ya büyük destek verilmesi bekleniyor. Barcelona maçında yaşananlardan sonra taraftar hocasına sahip çıkacak.

Galatasaray ise bu kupaya davet edilen ilk Türk takımı. Sembolik bir maç da olsa kazanma şansı nedir? Play off sistemiyle oynansa belki buradaki maçta yenerdik o yüzden geçmiş olsun. Federasyon bir el at. En azından bi’ “deneyin” be! Olmadı değiştiririz.

Bu arada dün Galatasaray kampını ziyaret eden Arda, Hamit ve Nuri’nin fotoları da aşağıda. Real Madrid taraftarı bu akşam kısa bir süre de olsa Nuri’yi ilk defa izleyecek. Sakatlığı atlattı 2-3 gündür takımla antremanlara çıkıyordu.

“33. Santiago Bernabeu kupası” için 2 yorum

  1. Kaptan Bülent, maziye götürdü bu fotoğraf.. ”Galatasaray, Galatasaray’dır”

Yorumlar kapatıldı.