Falcao Arda’nın takım arkadaşı oldu

2009 yazında 24 milyon euroya Lyon’a satılan Lisandro Lopez’in yerine River’dan 5 milyon euro gibi makul bir bonservisle transfer edilen Radamel Falcao, dün gece saatlerinde Atleticolu oldu. Zamanında Porto’nun Falcao transferinde yazdığım bir nokta da dev yanılmış oldum. 2009 Temmuz ayında aynen şöyle demiştim;

“Falcao gelirse Lisandro Lopez’i aratmaz. Porto da bugün 5 milyon euroya aldığı Falcao’yu 2 sene sonra hiç düşünmeden en az 15 milyon euroya satar, önüne bakar.”

Eyvallah Falcao Lisandro Lopez’i hiç mi hiç aratmadı orasını tutturduk ama Porto 5’e aldığı adamı 15’e değil tam 40 milyon euroya sattı. Üstelik performansına göre 47 milyon euroya bile yükselebilir!

Bir Porto klasiği ve gelenin gideni aratmadığı döngüye devam. Şimdiki hedefleri Genk’te forma giyen 22 yaşındaki forvet Jelle Vossen. Yarın öbür gün bağlarlar çok fazla uzatmazlar.

Bu arada bir ekleme; Atletico yine Porto’dan sol kanat Ruben Micael’i de 5 milyon euroya bitirdi. Agüero’dan gelen paraları harcamaya devam. Güzel takım oluyorlar ama Forlan’ın gidici olması tatsız. Dün akşam Guimares ile oynanan UEFA Avrupa Ligi ön eleme maçı kadrosuna alınmadı. Transferini düşünen Inter’in ilk şartı olduğu söyleniyor.

Fotoğraf da dün akşam oynanan Atletico Madrid-Guimares maçının ikinci devresinden. Adamlar maç sırasında skorboarddan transfer açıkladılar. Çok şık!

“Falcao Arda’nın takım arkadaşı oldu” için 4 yorum

  1. peki bu durumda fifa 12 de porto oynamaya mi devam edecegiz, yoksa evi madrid’e mi tasiyoruz?

  2. işte şimdi arda için super bi hamle oldu atletico transferi..

    hoş adamlarda defans yine hak getire..

    yediğnden bir fazlasını atmaya çalışaçak son 56476 yılda olduğu gibi atletico 🙂

  3. hobaaa jelle vossen fm’de arsenal’e transfer ettiğim ve ilk sezonunda 39 maçta 41 gol atan adam.. :))) adamlar işi biliyor abi..

Yorumlar kapatıldı.