Baytar

Parçalıyı giymek için sadece yetenekli olmak yeterli olmamalı bence ama madem buradasın; Colin Kazım mı olacaksın yoksa Serdar Özkan mı kendin karar ver.

“Baytar” için 11 yorum

  1. colin kazımı kabullendin yani hocam 😀 bende vallahi bu kadar iyi sağlam olucağını tahmin etmemiştim.

  2. colin kazım ne oldu ki allah aşkına 🙂 ben galatasaraylılar bu pembe gözlüklerine bayılıyorum arkadaş :))

  3. @koko B pozitif olmanız güzel işte onu diyorum :))

    bi zaman geçsin bakalım daha sizde topu topu 20 maç yapmadı, bi gs potada olsun bi kelepçe partileri basına çıksın daha neler neler 🙂 neyse ben çomak sokmayım iyimseriliğe

    diyen gitti 😀

  4. ben baytar transferini sewdim. tek sewmediim nie 2 senelik bnce 3 yada 4 olmalıydı. ama buna da şükür. yetenekli çocuk hem en azından sola 1 transfer yapmış olduk.. bide sabri-servet-ayhan 3lüsünden kurtuldukmu sağlam takım oluruz..

  5. Adamın gozunde ben cok ciddi bir minnet ifadesi gordum. Teknik ekiple tanmışırken resmen mahcup bir hali vardı. Bunu umut verici kabu ediyor ve @Koko B, bence kesinlikle o da farkında parçalıyı giymenin ne demek olduğunu.

    Fatih Terim’in basından transer için görüştüğümüz isimleri saklayamıyoruz (yönetimden birilerini suçluyordu hatırlarsanız) diye demeç verip biraz sonra resmi web sitesinde kabak gibi isimlerin yazılı olduğu board’un fotoğrafının çıkması bayaa komik oldu. Podolski,Melo,Kazım,Engin,Baros bir arada? Fatih Hoca biraz fazla özgüvenli davranıyor sanki. Bir de Forlan para için gelecek bu saatten sonra gelirse, çok gereksiz bir transfer olur.

  6. “O da farkında parçalı giymenin ne demek olduğunun”

    Afedersiniz de bu adam Yimpaş Yozgat’dan gelmiyor!

  7. Trabzon’da yaptigi aleni “gider” leri GS’de yapamayacaginin farkinda bu cumlenin tercumesi. Elitist biri degilim ama ortada bir ekol gercegi var. Cok objektif bakamiyorum, en nihayetinde tarafim.

  8. FatihTerimdeki ŞU adnan polat ve adnan sezgin düşmalığına bakın.Bir evvelki yönetimin aldığı bütün yabancılarmı kötüydü.Eğer BAROS da yakında giderse şaşırmam.daha önceki zamanı gibibasarısız transferlerle g.saray ı batırırsa hç şaşımayın.şu gidenlerden hangi futbolcu Ayhan veAYDIN dan kötüydü.

Yorumlar kapatıldı.