Cesc detayları

Arsenal’e 14.5 milyon euro hemen, 14.5 milyon euro Ekim sonu ödenecek. Önümüzdeki 5 sene boyunca her sene 1’er milyon euro ve  2 kere La Liga, 1 kere de Şampiyonlar Ligi kazanılması durumunda 6 milyon euro daha ödenecek. Fabregas’ın kontratında yer alan serbest kalma bedeli 200 milyon euro.

Arsenal formasıyla 303 maç yapıp 8 sene sonra evine geri dönen Fabregas Barcelona’da 4 numaralı formayı giyecek. Burada Thiago’nun yaptığı kıyağı atlamayalım. Formasını yeni transfere verdi, kendisi de 11 numaraya geçiş yaptı. Fabregas’a dönecek olursak soyunma odasında kullanacağı dolap bile belli. Xavi ile Villa’nın arasında olacak. Antremanlara hemen başlıyor ama Süper Kupa rövanşında oynaması zor.

Gerçi Pep nerede nasıl kimi nereye çekerek kullanacak çok merak ediyorum. Xavi, Iniesta, Fabregas üçlü orta sahası kağıt üzerinde mükemmel ve fantastik gözükse de pek bir yumuşak sanki. Orada üvey evlat Busquets fiziğiyle de iyi işler yapıyor. Arada Mascherano giriyor. Bilemiyorum, beklemedeyiz göreceğiz…

link 1: http://www.youtube.com/watch?v=4FEbVVtT3eo  link 2: http://www.youtube.com/watch?v=TsRvuOvVIT4

“Cesc detayları” için 5 yorum

  1. Guardiola’nın Busquets’den veya onun işini yapabilecek Mascherano’dan vazgeçeceğini sanmıyorum. Vazgeçmemeli de!
    Yani Xavi-Iniesta-Fabregas üçlüsünü aynı anda sahada görmek pek nadir olacak gibi ya da hiç olmamalı kanımca.

  2. defansı 3 ler, orta sahayı 4 ler bence. zaten arkaya az top veriyorlar ve defansıda hızlı adamlardan oluşturuyor, busq biraz daha arkada oynarsa tam olur, defansa girip çıkarak maç içinde hem 4 lü orta saha hemde 4 lü defans yapar. maçalara görede tekrar 4 lü defans yapabilir.

  3. barça artık bünyesine yakışan bir sol bek de alsa fena olmaz hani.

Yorumlar kapatıldı.