Arsenalli Gary Neville’a kulak ver

Bütün manşetlerde Arsene Wenger’in zor durumda olduğu ve baskı altında olduğu yazıyor. “Arsenal’deki zamanı doldu mu?” diye soruluyor. Kaçınılmaz sonmuş gibi Fabregas Barcelona’ya giderse kulüp için bütük kayıp olacağı söyleniyor.

Ama burada asıl soru akıllı olan kim aptal olan kim? Arsene Wenger 1998 yılından beri her sene bu takımı Şampiyonlar Ligine götürdü. Ve Arsenal yıllardır milyonlar kaybeden değil para yapan bir kulüp.

Ne yani 6 yıldır kupa kazanmadılarsa? Manchester United da zamanında 26 yıl kupa kazanamadı, Liverpool 21 senedir Premier kazanamıyor, Manchester City 35 yıl kupa görmedi, Tottenham ise 50 yıldır ligi kazanamıyor.

Ben 70’ler ve 80’ler United taraftarı olarak büyürken 20 yılda sadece 3 kupa gördüm. Bu iş kolay değil. Bazen öyle bir döngüye girersiniz ki kupalar gelmeyebilir. Burada yapmanız gereken doğru menajere sahipken panik yapmamak.

Gary Neville

“Arsenalli Gary Neville’a kulak ver” için bir yorum

  1. Valla bu adamı sevmezdim ama bizdeki eski futbolcu yeni yorumcuları görünce adama büyük sempati duydum.Yorumların altına imza bu arada

Yorumlar kapatıldı.