La Liga şiir gibi de…

Orası da karıştı. Futbolcular birliği zamanında ödenmeyen maaşlar yüzünden greve gitme kararı aldı. Anlaşma sağlanamazsa La Liga’nın 2 hafta geç başlaması gündemde.

Siz yapmayın bari. Zaten futbolsuzluktan, futbol konuşamamaktan dilimiz damağımıza yapıştı! İngiltere’de de Tottenham-Everton maçı iptal. Serie A’da da grev söz konusu. Anlaşıldı bu sezon futbol bize haram.

Bu arada Ntvspor’un La Liga tanıtım şiirine ne diyorsunuz? Ben beğendim desem? Durun tamam vurmayın:) Kaka ahhh Kaka…

link: http://www.youtube.com/watch?v=hqwUts4I0QY

“La Liga şiir gibi de…” için 10 yorum

  1. Dublaj yapan kadın yüzünden La Liga’dan soğudum. Ligi değil porno filmi tanıtıyor sanki 😀

  2. 29 ağustostaki barça-villarreal maçına bilet aldım dün. 2. haftaya denk geliyo, bu mudur yani, bi gezi yapalım dedik olaya bak.

    Anlaşma ihtimalleri var mı yoksa liglerin 2 hafta ertelenmesi kesin mi gözüküyo? Nedir durum detaylı olarak?

  3. konsept şiir gibi la liga diyeceksiniz ya. tabii etrafınında doldurulması lazım bu yöntem seçilmiş. valla benim ve etrafımdakilerin tepkileri hiçmi hiç olumlu değil. Hele Kadın sesi. tuncel kurtiz yada başka bir ses kurtarırmıydı. sanmıyorum. Hiç bende la liga imajı uyanmıyor. ha bize 10000 kere izletirilir ve dinletitirilirse oturur ancak. bence başka bişi seçilmeliydi. ama ne orasını bilmiyorum.zaten benim işimde değil.

    Başka bir yönden yaklaşılmalıydı belki sessiz bir şiir eşliğinde yani sözlerle messinin ,barcanın takım oyunu ,cristiano ronaldonun şiir gibi hareketleri gösterilebilirdi.

  4. Biz LaLiga’yı Manu Chao’nun rumba de Barcelona demesiyle sevdik. Maçlar dışında tv ile arası pek olmayan biri olarak vidoyu ilk izlemeye başladığımda inanamadım Ntvspor reklamı olduğuna. Bence çok saçma bir tanıtım olmuş

  5. Sayfalar çevriliyor… Abla isimleri muazzam bir kafiyeyle ve ahenkle okuyor..!
    “Aaa dur la bu La Liga tanıtımıymış meğer” diyor insan.
    Abi şöyle görüntüleri, aksiyonları döşesene güzel güzel müzikleri altına oh mis gibi. Manu Chao-Rumba de Barcelona olmayan La Liga tanıtımı mı olurmuş yahu?
    İlk gördüğümde bir irkildim ama hiç heyecanlandırmadı beni. Hatta bunun üzerine grevi destekliyorum şu anda.

Yorumlar kapatıldı.