Yolu açık olsun

Bizim Fabregas’ımız da Arda’ydı çözüldü. En azından çözüldü. Gönülsüzce olmazdı bu iş. Gönlünün istediği gibi olmalıydı. Herkes için hayırlısı oldu. Gittiğin yerlerde mutlu ol ki bizleri de mutlu et. En iyileri hakediyorsun. Bir gün yine yeniden üzerine yüklenen sorumlulukların ağır gelmeyeceği olgunlukla görüşmek üzere.

Seviyoruz seni Arda Turan.

link: http://www.youtube.com/watch?v=1obHKE7wSQs

“Yolu açık olsun” için 5 yorum

  1. wallahi bnde seviniyorum. yeter bu ayrılık gerekliydi. gitsin oynasın bşka bi yerde brzda uzaktan tvde izliyelim.. hayırlısı olsun, Allah yardımcısı olsun…

  2. Yolun acik olsun, kaptanim. Yerini dolduramiyacagiz, ama senin`de avrupada kendini gostermen lazim, insallah bir gun buyuk takimlardada oynarsin, gerci Atletico`da pek kucuk takim degil ama Barca veya Real gibi takimlardan bahsediyorum :)…Gule Guler Arda Turan.:(

  3. yolu açık olsun. ama sanki kırgınlık var biraz ve haklı da. daha düne kadar arda dan kaptan olmaz diyenler şimdi arkasından futbol olarak yeri doldurulur ancak kaptan olarak, galatasaraylı olarak yeri doldurulamaz demeye başladılar.yazık. bir de melo ya verilen paralara içerlediği yazılmış gazeteler de. orada da haklı. kiralık bir oyuncu için senelik 3,5 milyon euro + maç başı 30 bin sinir bozucu bir maaş. alex değil, hagi değil, arda değil bu adam. ozaman bu para niye veriliyor. üstelik bir dönem futbolcu paraları geciktiğinde parayı cebinden veren terim hoca buna müsade ediyor.
    kaptan doğru olanı yapmıştır ve umarım başarılı olur

  4. Sanki kardeşiniz yurtdışına universite okumaya gitmiş de bir yandan gurur duyup onun için çok mutlu oluyor, öteki taraftan içimizde büyük bir burukluk var. Gitmesinin en buyuk nedeni melo’ya falan verilen paralardan ziyade, kulubun halen çok karışık olması ve en ufak bir olumsuzlukta yine ortalığın karışacağını anlaması oldu bence.

    PS. Yönetimin neredeyse tamamının basına her konuda sabah akşam demeç vermesi de beni ayrıca çıldırtıyor.

Yorumlar kapatıldı.