Süper Kupa haftası

Daha dün gibi Nisan-Mayıs ayları 2 haftada 1 Barcelona-Real maçları… Bu hafta itibariyle yine startı veriyoruz. Pazar günü Bernabeu’da Süper Kupa ilk maçı. Rövanşı 3 gün sonra Camp Nou’da.

Çarşamba günü oynanacak Milli takım hazırlık maçları iki takım için de sıkıntı. Bir çok futbolcu aday kadrolarda. Perşembe takımlarına geri döneceklerini düşünürsek Cuma ve Cumartesi 2 gün çalışma fırsatı bulacaklar. Copa America sonrası izinli olan Messi ve Alexis Sanchez bugün Barcelona ile ilk defa antremana çıkacaklar. Pazar günü sahada olmak isteyecekleri kesin ama Guardiola erken zorlar mı bilmem.

Real ise kusursuz bir hazırlık dönemi geçirdi. Oynadıkları bütün maçları kazandılar. Benzema, Mesut, Ronaldo üçlüsü çok hazır gözüktü. Özellikle 7 kilo veren Benzema attığı gollerde kampın yıldızıydı. Çin’de yapılan son hazırlık maçında Sergio Ramos’un belindeki sakatlık nüksetti ancak El Clasico’ya yetişeceği söylenir.

Bu hafta hem Katalan hem de Madrid basınında atışmalar alevlenir. Özellikle Milli maçlardan sonra hocalar da demeçlere başlar. Yine yeniden bir El Clasico sezonu hayırlı uğurlu olsun. Her kulvarda eşleşmek ve gereken dersi yine vermek dileğiyle;)

“Süper Kupa haftası” için bir yorum

Yorumlar kapatıldı.