Jose’nin Süper Kupa 11’i hazır

Sezon öncesi turlarında oynadığı hazırlık maçlarında 6’da 6 yaparken toplam 21 gol atan Mourinho’nun Real’i 14 Ağustos’ta Barcelona ile oynanacak Süper Kupa ilk maçını bekliyor.

İspanyol basınına göre Bernabeu’daki ilk maçın 11’i şimdiden hazır.  Kalede Casillas; defansta Ramos, Pepe, Carvalho, Marcelo; orta sahada Khedira, Xabi Alonso, Mesut, Ronaldo, Coentrao ve tek forvet Benzema. Geçen seneki klasik 11’e göre sadece bir değişiklik var. O da Di Maria yerine yine Benfica’dan 30 milyon euroya gelen Coentrao.

Sadece bizlerin değil Madrid taraftarının da büyük ümitle beklediği Nuri Şahin, geçen sezonun sonunda geçirdiği diz sakatlığı sebebiyle takımla antremanlara geç başladı. Henüz hazırlık maçı görmedi. Belki bu hafta sonu Çin’de bir kaç dakika süre alabilir ama 3 gün arayla oynanacak Süper Kupa maçlarında görmemiz zor. Hamit’in durumu ise çok ümitsiz. Sezon başlamadan olunan ameliyat, sezon öncesi kampını kaçırmak ve takıma ne zaman katılacağı henüz belli değil. Sezon başladıktan sonra ilk 11’i hatta 18’i nasıl zorlayacak bilemiyorum. Çok çalışması lazım Jose’nin gözüne girebilmesi için.

Kısaca Barcelona’ya bakacak olursak. Bernabeu’daki maçta Messi kesin yok. Ameliyat sonrası dizini güçlendirmeye çalışan kaptan Puyol ise her iki maçta da riske edilmeyecek. Hazırlık maçlarında alınan sonuçlar da pek iç acıcı değil ama konu Real olunca iş değişiyor tabii;)

“Jose’nin Süper Kupa 11’i hazır” için 5 yorum

  1. Messi niye yok koko? İspanyol gazetelerinde ilk maçta oynayacağı yazıyordu

  2. Messi pazartesi günü takıma katılıyor guardiola ilk maçta zorlamayacağını söyledi. Tabii taktik icabı br açıklama da olabilir. 😉

  3. Taktik icabıdır o…….messi olmazsa bu ronaldo havalara girer, coşar messinin varlığı onu strese sokuyo…….

Yorumlar kapatıldı.