Yeni sezon yeni hedef

“Barcelona artık ne kazanacak, neye oynayacak, doymuşluk var” diyen çok arkadaşım var, onları aydınlatmak için kısa bir bilgi;

Bu sezonki ilk hedef La Liga’yı 4. kez üst üste kazanarak hem 1990-1994 yılları arasında Johan Cruyff yönetimindeki rüya takımın başarısını egale etmek hem de 1960-1965 arası ve 1985-1990 arasında iki kere olmak üzere La Liga’yı 5 sene üst üste kazanan Real Madrid’in rekoruna bir adım daha yaklaşmak.

Yalnız bu hedefe ulaşmak hiç de kolay olmayacak. Real Madrid yeni transferleriyle çok da ilgi çekmese de daha da iyi takım olacaktır. Mourinho’nun geçen sezon gelir gelmez sağladığı ortamı, bütünleşmeyi düşünürsek bu kaçınılmaz.

Kapışma çok acayip olacak. Olsun da… En azından sahada olup bitiyor. Saha dışında olanlar laf geçirmeyle, açıklamalarla sınırlı kalıyor.

“Yeni sezon yeni hedef” için 4 yorum

  1. Yazdiklarinizin hepsi teferruat bence. En buyuk hedef Sampiyonlar ligini ustuste 2 kere kazanip tarihte bir ilki yasamaktir. Daha once bu ihtimali Mourinho sona erdirdi, bir kere daha olmasini istemezler…

  2. Doymuşluk mu? Emin olun her şey daha yeni başlıyor mourinho Realin başında kaldığı sürece doymak yok. Messi daha yeni başladı şova mourinho’yu gönderene kadar Real’e huzur vermicez…..Visca Barça…….

  3. Realde Mourinho olduğu sürece ve Morunhio öyle ileri geri konuştuğu sürece Barca hedefsiz kalmaz.

Yorumlar kapatıldı.