Coentrao&Pedro

La Liga’dan ezeli rakiplerden birer haber. Barcelona Pedro’nun sözleşmesini 2016 yılına kadar uzattı, serbest kalma bedelini de 90 milyon eurodan 150 milyon euroya çıkardı. Real Madrid ise uzun zamandır peşinden koştuğu Benficalı Coentrao’yu 30 milyon euroya transfer etti.

Nuri Şahin, Hamit Altintop ve José Callejón’dan sonra Real Madrid’in bu sezonki dördüncü transferi olan Coentrao gerçekten çok beğendiğim bir isim. Sol çizgide nereye koysan oynar ama 30 milyon euro verilir mi? Kasada varsa verilir de hiç hazetmediğim bir isim olmasına rağmen kendini çok geliştiren ve geçen sezon çok iyi işler yapan Marcelo varken verilir mi bilemedim. Arkalı önlü oynatacak Jose diyeceğim ama bunun daha Ronaldo’su, Di Maria’sı var… Bakalım sezon başlayınca göreceğiz hocanın aklından neler geçtiğini…

Pedro içinse söylenecek fazla birşey yok. Ummadık anda ortaya çıkıp baş yarmış bir taş misali kendisi. Barcelona sistemi içinde çok kritik işler yapıyor. Xavi’nin araya atışlarını güzel bitiriyor, çizgiye inip güzel kesiyor. Karnesi aşağıda hetşey ortada.

“Coentrao&Pedro” için 2 yorum

  1. Son derece güzel ve önemli bir transfer hamlesi oldu. Zaman zaman rotasyonda da Ronaldo’yu yedekler diye düşünüyorum şahsen.

    Pedro konusuna gelince. Aslında çok üst düzey yetenekleri yok fakat sistemde dişlinin ana parçası gibi, tıkır tıkır işliyor, çark dönüyor, dişlileri birbiri ile tamamlıyor.

Yorumlar kapatıldı.