Toulouse’un Umut’u

Bonservis 3.8 milyon euro. Çok gol kaçırır eder ama buradaki gibi oralarda çok eleştirilmez. Koşar, mücadele eder, basar ve boğuşursa Fransa’da tutunur. Zaten bunlar en büyük özellikleri.

Şansı bol, yolu açık, fotoğraf gibi enteresan ve ilgi çekici günleri olsun oralarda….

“Toulouse’un Umut’u” için 3 yorum

  1. Allahım bunu görmek ne büyük mutluluk Umutçuğum inşallah orda çok mutlu olursun ve bir daha Trabzona hatta Türkiyeye dönmezsin.Bize yaşattığın stresi ve senin yüzünden ettiğimiz küfürleri, hepsini unuttuk ve senin için facebook’ta açtığımız Umutsuzluk Özlemi sayfasını da kapattık bilesin……..

  2. Bence büyük haksızlık yapıldı Umut Bulut’a. Umut Bulut Trabzonspor’da kulübede beklediği dönemlerde bile trip yapmadan sıranın kendisine gelmesini bekledi, gol kaçırdığı her pozisyonun ardından yuhalandı, taraftar her seferinde Umut Bulut’u çarmıha gerdi. Son vuruşları biraz daha düzgün olsaydı eğer bırakın Fransa’yı, İspanya’nın zirve takımlarından birinde oynardı zaten. Meziyetleri çok belirgin bir santrafordan mucizeler beklemek, ‘önemli olan sahada son ter damlasına kadar mücadele etmektir’ diyen Trabzonspor taraftarının Umut Bulut önyargısını belli eder nitelikte. Bence Trabzonsporlu bir taraftar olarak arayacağız Umut’u. Sonrasında Facebook’ta nasıl bir grup kurarız artık bilemeyeceğim.
    +
    Resim çok ilginç ve hoş hakikaten.

  3. Valla Umut Bulut’un ne kadar iyi bir insan olduğu, otobüste bayanlara ve yaşlılara yer verdiği beni zerre kadar ilgilendirmiyo bana da milyon dolar verseler bende öyle olurum heralde,meziyetleri olsa ispanyada oynarmış bu ne şimdi benimde meziyetlerim olsa bende ispanyada oynarım demek gibi saçma,ayrıca biz hiç bir zaman umuttan mucize falan beklemedik geldiği ilk günden beri yeteneklerinin kısıtlı olduğunu söyledik ve bu doğru çıktı zaten bizim burda eleştirdiğimiz umut değil teknik direktör ve yönetimdir, umut değildir biz sadece çok önce olması gereken bir şey geçte olsa ona sevindik onu söylüyoruz…..

Yorumlar kapatıldı.