Trabzonspor 2011/12

Trabzonspor’un yeni sezon formalarını bugün İstanbul’da tanıtıldı. Sponsor geçen sezonki gibi Nike. Herhangi bir özel tasarım yok. Önceki sezonlarda bazı Avrupa takımlarının üzerinde gördüğümüz formaların renkleri değiştirilerek Trabzonspor’a uygulanmış. Buna rağmen Trabzonspor resmi internet sitesinde şu tip forma açıklamaları var;

“Victory (Zafer) adını taşıyan diğer formanın göğsünde kocaman bir zafer işareti yer alıyor. V for Victory forması Trabzonspor’un Türkiye’de ve Avrupa’daki sayısız zaferinden ilham alınarak tasarlandı.”

V for Victory. Manchester United için tasarlanmıştı mesela. Yanlış da anlaşılmasın ben formaları beğendim ama farklı veya özel birşey yok onu belirtmek istedim.

Yalnız Trabzonspor’un forma tanıtımının Trabzon’da değil de İstanbul’da yapılmasını anlayamadım. Bize her yer Trabzon diyorlarsa orası ayrı tabii.

Edit: Altın tasarım da geçen sezonki Ofspor forması çıktı. Tespit matthias chevalier’den.

“Trabzonspor 2011/12” için 8 yorum

  1. Usta yapıyorlar bari aynı ilin, ilçesinin takımından yapmayın. Renk menk farkı olur, tasarım aynı olur anlarımda, birebir aynı formayı itelemişler adamlara. 😀

  2. Trabzonspor gibi büyük bir kulübün acilen Nike Türkiye’den ayrılması lazım. Şu çıkan formaların hepsini boş şekilde kendi halısaha takımınız için de yaptırabilirsiniz. Sadece internetten renkleri seçmeniz yeterli. Hepsi hazır kalıp ve hazır tasarım. Kısacası katalog formaları… Nike Türkiye ne yazık ki bu kadar basit bir firma.

  3. Ya bırak yanlış anlasınlar hatta trabzonsporu aşağıladığını farzetsinlerde nike a bi tepki koysunlar. Her sene aynı oyun dönüyor. Avrupa takımlarının geçmiş sezonlarda giydiği formaların taslaklarını bizim takımlara yamıyolar (nike puma adidas) ya da güncel taslakları adidas gb eski teknoloji kumaslar ile rezil ediyolar. (climalite, climacool) Göreceksiniz bjk ve fb nin formalarında da techfit yada formotion teknolojili kumaşlar kullanılmayacak.

  4. Ts yönetimi gibi bi yönetime bu formalar fazla bile, hele o ” victory forma” açıklaması.. neyse gazdan haz alana verecen gazı..

  5. ya formalar kötü degil belki ama ts yi keklemişler o gerçek

Yorumlar kapatıldı.