Luka gider

“Tottenham’dan dostça ayrılmak istiyorum. Burada çok güzel günlerim geçti ancak artık ayrılık vakti. Yeni sözleşme imzalarken başkandan söz almıştım. İyi bir teklif gelirse değerlendireceklerdi. Londra’yı ben ve ailem çok seviyoruz. Tottenham’dan ayrılsam dahi burada yaşamaya devam etmek istiyoruz. Chelsea büyük bir kulüp ve hırslı bir başkanları var. Hedefleri Premier League ve Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu. Şu an tatildeyim umarım kulüpler yakın zamanda anlaşma sağlar. Sorunum para değil. İngiltere’ye gelirken kupalar kazanmayı hayal ettim ve hala bunun peşindeyim.”

Luka Modric

Gelişmeler ise şöyle; Tottenham hafta içi Chelsea’nin yaptığı 22 milyon poundluk ilk teklifi reddetti. Hatta Redknapp o paraya Modric’in kramponlarını bile vermem dedi. Ancak bu açıklamalar işi değiştirecektir. Gitmek isteyeni tutmak zor. Manchester United’ın da devreye girebileceği konuşuluyor. Tahminim 2008’de 16 milyon pounda Tottenham’a gelen Modric en az iki katına gitmek istediği Chelsea’ye gider.

Bu arada Chelsea’den Lukaku’ya da 22 milyon poundluk teklifi var. Anderlecht kulübü resmen doğruladı. Torres-Lukaku-Anelka-Drogba. Yaşlılardan biri nereye gider?

“Luka gider” için bir yorum

Yorumlar kapatıldı.