Hepsi FIFA’cı çıktı

Rooney’den Kaka’ya, Ole Gunnar Solksjaer’den Pazzini’ye, Wilshere’dan Drake’e oynamayan yok.

link: http://www.youtube.com/watch?v=UaBJYqPfPLs

“Hepsi FIFA’cı çıktı” için 9 yorum

  1. fifa vasatı aşamayan çok saçma ve dandik bir oyundur. PES’den bir kaç ay önce çıkması sayesinde bu zaman diliminde herkesin bir heves yeni transferleri görmek için aldığı oyundur. PES çıktığı zaman gelecek seneye kadar yüzüne bakılmayacak bir oyundur. PES cdnizi kaybettiğinizde oynarsanız, küfürler eşliğinde yeni cd alana kadar fifayı bile oynamazsınız:)

  2. pes devri bitti artık fifa pcde de kendini çok geliştirdi oynanış,grafik,oyun zekası olarak pesden kat kat daha iyi pesde ise bam-güm vur gol olsun taktiği var pesde seyirciler golden 5-6saniye sonra bağırıyo böle angut bi oyun yani eski pes5-6lar kalmadı artık devir fifa devri

  3. İki oyunu da tanıyacak kadar fazla oynadığımı düşünüyorum. Pes kesinlikle daha basit bir oyun daha fazla gol oluyor daha göz kamaştırıyor ancak kesinlikle daha kötü . Bunun en büyük sebebi Fifa da kafanda düşündüğün şeyi sahaya yansıtabilirken Pes de cidden çok zorlanıyorsun .

    Örneğin pas sistemi pes de zordur hızlı 3 pas yapmak 5 saniye tutarken , fifa da bu 3 saniye seviyesinde oluyor . Kaldı ki oyuncuların modellemeleri de daha iyi mesela adam savunma yapmak için garip pozisyonlara girebiliyor ancak pes de bütün oyuncular belli hareketler yapabiliyor .

    Kısacası beyler atıp tutmayalım iki oyuna da yeterince hak verin zira yeterince oynayıp da fifa sevmemek zor iş .

  4. Zaten futbolda uzaktan gol atılmıyo dimi:) bir kaç tane uzaktan gol yedi diye neden bu kadar kötülerler oyunu anlamam:) Bam güm vur da bakalım her top gol oluyor mu? Fifada hiç bişey yapamamak ara pası verememek mi güze olduğunun kanıtı? ya da seyircilerin golden önce bağırması? oyunun kalitesi oynanabilirlikle ve gerçeklikle kıyaslanmalı. Tamam mükemmel harika hiç hatasız demiyorum ama fifayı 10’a katlar bu haliyle PES. Kaldı ki daha PES 12 çıkmadı. Çıktığında kaçınılmaz son olarak Fifa’lar rafa kalkacak:))

  5. videonun sonunda sevinenlerin üzerinde Sports Interactive t-shirt ümü var bana mı öyle geldi?

Yorumlar kapatıldı.