Gökhan Töre Hamburg’da

Hamburg Jacopo Sala ve Michael Mancienne’den sonra Chelsea’den 3. transferini yaptı. Bu seferki isim bize çok yakın. Son Milli takım aday kadrosuna da çağrılan 19 yaşındaki ofansif orta saha  Gökhan Töre.

Köln doğumlu olan Gökhan Hamburg’a 3 senelik imza attı. Oldukça yetenekli bir isim olmasına rağmen Chelsea’de şans bulması zordu. Daha önceki Türk isimler gibi o da Bundesliga’da kendini gösterme fırsatı bulacaktır. Tercih son derece doğru. Sol ayağı ve güçlü fiziği en önemli artıları. Ayrıca bu transferde Hamburg sportif direktörü Frank Arnesen’nin payı çok büyük. Kendisi 2005-2010 yılları arasında Chelsea’de scout olarak görev yapıyordu. Gökhan’ı o zamanlardan gözüne kestirmiş anlaşılan.

Nuri gitti Hamit gitti bu sezon Bundesliga’da Gökhan Töre, Mehmet Ekici, Tunay Torun ve İlkay Gündoğan gibi isimleri takipteyiz. Şansları bol olsun.

 

“Gökhan Töre Hamburg’da” için 3 yorum

  1. ya bu adamı Galatasaray nasıl kaçırdı?
    Hamburg’a kaça mal olduğunu biliyor muyuz?

  2. Hamburg’a sanırım 1 milyon € gibi bir bonservise mal oldu.Galatasaray Gökhan’ı kaçırdığını zannetmiyorum kendi gelmek istememiştir.

    Türkiyede inalnılmaz bir durum var yeteneği veya potansiyeli ne olursa olsun oynadığı bölgede bir Türk oyuncu oynuyorsa bide o oyuncu 3 yıldır felan takımda ise isterse teknik adamın kuyusunu kazsın,en abuk hatarı yapsın yinede onun yerine genç oyuncu oynayamıyor nedenini bir türlü çözemedim.

Yorumlar kapatıldı.