Tadından yenmez

Agüero’nun Atletico’dan gidici olduğu geçtiğimiz haftalarda belli olmuştu. Şu an tek ciddi teklif Juve’den ama dün yaptığı açıklamaya bakacak olursak Serie A’ya gitmeye pek gönüllü değil; “Atletico’dan ayrılmak istiyorum ama İspanya’da kalmak istiyorum”.

Bu durumda iki opsiyon kalıyor. Ya Real ya Barca… Real başkanı Florentino Perez aynı şehir takımı centilmenlik bozulmasın kafası teklif yok diyor aynı şekilde Mourinho da bunu doğrulayıp Higuain ve Benzema takımda kalacak diyor. Tabii bu açıklamalar ters manyel de olabilir ama daha net bir adım Barcelona’da geliyor ve Zubizarreta dün Atletico Madrid sportif direktörü Caminero ile görüşüyor.

Bonservis bedeli 45 milyon euro net. İndirim yok. Messi, Villa, Pedro, Afellay rotasyonuna “cuk” oturur. Maradona’nın damadına Messi ile oynamak yakışır. Diğer alternatiflerin ise Alexis Sanchez ve Rossi olduğu söyleniyor ki onlar için de attığım başlık geçerli.

“Tadından yenmez” için bir yorum

  1. Villa’yı bir türlü yakıştıramıyorum şu takıma. Rossi veya Agüero ”mütüş” olur, 45 milyon vermek yerine ibra ile takas bile düşünülebilir ama İbra gitmez tabi. Zaten Madrid’e de keş lazım.

Yorumlar kapatıldı.