Bu adamlar sadece pas yapıyor değil mi?

Bir 5 dakika ayırmanızı tavsiye ederim.

link: http://www.youtube.com/watch?v=NDsGMt0M4vc

“Bu adamlar sadece pas yapıyor değil mi?” için 11 yorum

  1. Herseyi anlatan bir video. Mukemmel bir oyun sistemi, Durdurulamayan bir pas trafigi, kontrol edilemeyen bir messi ve Xavi. Izlemediyseniz bu video yu tavsiye ederim Kusura bakmayin sadece ingilizce alt yazili ispanyolca , Turk hava yollari sponsorlugunda bir belgesel. Suanki Barcelona nin olusumundaki efsanevi futbol adamlarin dan birinin 10 dakikalik belgeselinde barcelona ve La Masia yi anlatmasi isleniyor.

    http://www.youtube.com/watch?v=nmjVJmhJbqo&feature=share

  2. Sanırım La Masia’da bu arkadaşlara geometri dersi de veriyorlar.Üçgen her yerde.Yani geometriyi futbola uyarlayan tek takım Barcelona galiba.Çizgi üstü,üçgen,daire içinde sıçan.Manyamış bunlar ya.:)

  3. Pique : Bazen pas yapmaktan gol atmayi unutuyoruz…

    Hakkaten abartiyorlar bazen canim 😀

  4. Pes diyorum bu yaptıklarına ve kendimi avutmak için PES oynuyorum:)))
    ulan adamlar yapmadık şey bırakmadı:)

  5. Pep’in katkısı yok mu acep bu sistemde?

    O değil de Busquets nasıl bir geliştirdi kendini ya? Odun oğlu odundu.

  6. Video güzel anlatımda iyi..Fakat barcelona da rakipte kendisiyle çelişiyor videoyu izlerken..Çelişme denemezde çözümü yok..Video da ilk başta gösteriyor orta sahayı boş bırakıyorlar..3 e 2 kalınıyor (hoş 3e 3 olan pozisyonu da gördük orda da 4 pas sonunda 3 oyuncu birden rakip 3 oyuncuyu ekarte etmişti) Geri saha bu kadar boş bırakılmaz diye..Fakat sonra oyuncuların çok geride kaldıkları rakip sahada çıkamadıkları da görünüyor Man. Utd. adına..Yani şöyle bir durum oluyor..Geri çekilsen çıkamıyorsun çünkü ilerde kimse kalmamış, ilerde kalsan geri de kimse yok xavi bir pasla pedroyu golle buluşturuyor..Çözüm ne? Bulabilen 2 hoca oldu..Hiddink ve Mourinho..Cözümleri kimse begenmedi o ayrı mevzu ama en iyi yapabileceğiniz sey ileriye 2 hızlı adam koyup geriyi çok kalabalık tutup topu kaptığınızda uzun toplarla o 2 kişiyi kaçırmak..Hiddinkin Chelseasi eliyordu 3 sene önce bu takımı penaltıları es gecmese hakem..Birde gecen sene interle bunu mourinho yaptı..Yalnız bu şekilde de 7-8 maçta ancak bir kez elersiniz Barcelonayı..Bunun çözümü Fatih hocayı sevmesem de dediğinden geçiyor savunma yaparak değil hucum yaparak olacaktır bence de..Hoş birde USA nin ispanyaya yaptığı var aslında..Bir adamı sadece Xaviyi tutmakla görevlendirmek..Hucum yapsa da savunma yapsa da adamı xaviinin yanından ayırmamak..Ziya Doğan lazım yani bir nevi :)..

  7. Real Madrid sempatizanı olmama rağmen adamlar cidden aştı yani olayı.. (Fergusun da kabul ediyor ben mi etmicem 🙂 )Bu yıllardaki maçları arşivlenip yerini almalı tarihte futbol pas trafiği nasıl mükemmelleştirilebilir diye izletilmeli ileride 🙂

  8. busquets o videoda yaptığı orta sahayı müthiş rahatlatan hareketleri bütün maç yapıyor. dünyanın en iyi ön liberosu resmen

  9. Haddim olmayarak belirteyim, ciplak gozle gorduklerimi aktarmak isterim 🙂 Fenaydi, dogruya dogru..

Yorumlar kapatıldı.