Jose sessizliğini bozdu

Barcelona maçından beri küskündü yerine yardımcısı Karanka konuşuyordu. Ancak dün Real Madrid resmi internet sitesinden bir açıklama yaptı. Yine yüzünü göremedik ama olsun. Ana fikir taraftara teşekkür ve yeni sezon öncesi Fair Play. İyi tatiller Jose.

Sezonun bitmesiyle birlikte bütün desteklerinden ötürü taraftarlarımıza teşekkür etmek istiyorum. Hem bana hem takıma hem de teknik ekibe çok yardımcı oldular. Biz elimizden geldiğince ciddi ve özel bir iş yaptık ama analiz etmek tabii ki sizlere kalmış.

11 Temmuz’da yine aynı inanç ve motivasyonla geri döneceğiz. Tartışmasız ve prestijli Real Madrid tarihi için aynı şekilde çalışmaya devam edeceğiz.

Son olarak çok basit bir dilekte bulunmak istiyorum. Önümüzdeki sezon bazı değerleri yeniden kazanıp asla unutmamamız gerekiyor. Bu değerler her zaman sporun temeli olmalı. Fair Play, rakibe her zaman saygı duyulmalı ve ırkçılığa asla tolerans tanınmamalı. Tekrar ediyorum umarım dileğim gerçekleşir ve bu prensipler önümüzdeki sezon sporun içinde yer alır.

Herşey için teşekkürler. Önümüzdeki sezon görüşürüzz. 11 Temmuz’da buradayız.

“Jose sessizliğini bozdu” için 3 yorum

Yorumlar kapatıldı.