Yakın kardeşler

İsviçre’li kardeşlerin yolu zamanında Türkiye’den de geçmişti. Murat 1999-2000 sezonunda Fenerbahçe’de Hakan ise 2004-2005 sezonunun ikinci yarısında Galatasaray’da forma giymişti.

1977 doğumlu olan Hakan faal futbol yaşantısına halen devam ediyor. İsviçre’nin Lucerne takımında forma giyiyor. 1974 doğumlu Murat ise 2006 yılında en son Basel forması giyerek futbolu bırakıp teknik direktörlüğe başlamıştı. Bir süre Grasshopers’da yardımcı antrenörlük yapan Murat Yakın, daha sonra FC Thun’un başına geçmişti.

Ancak bugünden itibaren aynı çatı altındalar. Murat Yakın kardeşi Hakan Yakın’nın da forma giydiği Lucerne’nin başına geçti. Sözleşmesi 2 senelik. Abi kardeş keyifli sezonlar.

“Yakın kardeşler” için 5 yorum

  1. abi bu konu yeri değil ama 17 mayıs ile ilgili bir şeyler karalayacak mısın? 🙂

  2. @Koko haklısın koko tamamen katılıyorumda.. Ünal başkanın gelmesiyle ilgilide bişeyler karalamadın o da dikkatimi çekti bi yorumunu dinlemek isterdik açıkcası, bi kırgınlık mı oldu noldu 🙂

  3. @yavuz; ünal aysal seçildiği hafta sonu yurtdışındaydım yazamadım ama şu mazbata bir alınsın kimin görevi ne belli olsun. terim mi geliyor tulun danışman mı oluyor bir görelim de bir şeyler karalayalım. şu an için tam kapalı kutu ama hayırlı olması dileğiyle…

Yorumlar kapatıldı.