Forlan&Selçuk

Ligin bitimine 1 hafta kala transferde sular ısınmaya başladı. Sezon sonu sözleşmesi biten iki isim Atletico Madrid’li Forlan ve Trabzonspor’lu Selçuk İnan ilk ciddi iddialar.

Ntvspor’un haberine göre Beşiktaş Forlan’nın işini bitirdi. Uruguay’lı 32 yaşındaki forvet çarşamba günü resmi imzayı atıyor. TRT 3’ün iddiasına göre ise Selçuk İnan Galatasaray ile 4 senelik ön anlaşma yaptı.

Gerçekleşirlerse ikisi de tartışmasız nokta transfer olur. Şimdilik beklemek en doğrusu.

“Forlan&Selçuk” için 5 yorum

  1. Sanırım Forlan’ın sözleşmesi bitmiyor. Beşiktaş yönetimi bonservisi indirmeye çalışıyor diye haberler var çünkü her yerde. Ama gelirse gerçekten harika olur.

  2. Forlanda bonservisden çok aldığı para sorun yıllık 4 milyon civarı bir miktar.

    Selçuk haberide %90 kolpa.Avrupada oynamak isteyen bir oyuncu hem Türkiye’de kalıcak hemde gittiği takım avrupa kupalarında olmayacak.Pek mantıklı gelmiyor.

  3. Forlan’dan hiç umudum yok benim, bikaç maç izledim, futbol hayatı bitmiş, memuriyete geçmiş bir futbolcu. Tarih kitaplarına bakıp futbolcu transfer etmekle olmaz bu iş.

  4. kaan7gs7@

    abicim parayı bastırdın mı herkes heryerde oynar türkiye’de.trabzonda aldığının 3 katını verirse galatasaray umrunda mı bir sezon avrupa kupasında oynamamak…

  5. Açıkçası ben Forlan transferini çokta onaylamıyorum.Quaresma yeteri kadar bencil bir de Forlan’ı istemiyorum doğrusu.Yaşı gereği çok çabuk yoruluyor kalitesine lafım yok uzaktan güzel birçok golü de var lakin bencil bu durum huzursuzluk yaratabilir.

    Ben daha çok aralara kaçan,pas trafiğini elinde tutan bir Beşiktaş’ın belirtmek açısından söylüyorum David Villa tarzında bir forveti transfer etmesini isterim.Zamanında Gonzalo Higuain’in abisi Federico vardı değerinin bilinmeden gönderildiğini düşünüyorum orası da ayrı bir parantez.

    Selçuk İnan’a gelirsek dediğin gibi nokta transfer olur fazla Barcelona maçı izleyip Xavi’yi örnek aldığını düşünüyorum.Eğer ki Galatasaray diğer problemlerini çözdüğü takdirde bu yılın (gerçekleşirse) en iyi transferi Selçuk İnan olur..

Yorumlar kapatıldı.