Will

Will, küçük bir Liverpool taraftarının okuldan kaçıp 2005 yılında İstanbul’da oynanan Liverpool – AC Milan Şampiyonlar Ligi Finali’ne yolculuk etmesini konu alan bir İngiliz filmi. Filmde Bob Hoskins, Damian Lewis ve Perry Eggleton gibi aktörlerin yanısıra Steven Gerrard, Jamie Carragher ve Kenny Dalglish’de oynuyor. Will‘in bazı sahneleri Balat ve Atatürk Olimpiyat Stadı’nda çekilmiş.

Archstone Distribution tarafından dağıtılan filmin Türkiye’de vizyona gireceğini pek sanmam ama mahallenizin torrent trackerına ara sıra bakmak isteyebilirsiniz.

“Will” için 7 yorum

  1. Türkiye sınırınıda çok iyi yapmışlar filmi yapanların dana önce sınırdan hiç geçmediği çok belli 🙂

  2. @erbuisiklar aynen benimde dikkatimi çekti :)) bizim askerde çok güzel get out! diyo ayrı mesele 🙂

  3. liverpool gibi büyük takıma acıyorum iyi ki bir kupa kazandılar 20 sene film mi çekecekler porto veya dortmund bile bu kadar abartmadı

  4. Film gectigimiz haftalarda torrent’e dusmus durumda. Fena bir film degil, hafif Turk filmi tadinda. Liverpool taraftariysaniz izlemenizi tavsiye ederim. Beni en sasirtan yani, Galata films tarafindan produce edilmis olmasi, ve executive producerlardan ikisinin ve producerlardan da birisinin Turk olmasi. 2005 deki finali canli izlemis ve hala daha unutamamis birisi olarak filmde maca da biraz yer vermelerini umid ediyordum, o biraz hayal kirikligi oldu. Yalniz ne macti be!!!

Yorumlar kapatıldı.