Bu mudur muhalefet etmek?

Aferin, tam zamanında konuşuyorsunuz.

Trabzonspor taraftarı Ankaragücü idmanına giderken, Buca 92’lilerle maça çıkarken, Karabüklü Meclis Başkanı zırt pırt Trabzonspor’un şampiyon olması dileklerini bildirirken, Karabük’ten canlı yayınlar almış başını giderken, mükemmel pankartlar açılırken, hakemler Howard Webb’i aratırken; hem de Hürriyet gazetesine tam sayfa ilan ile konuşuyorsunuz. Bu soruları kulübe resmi kanallardan sordunuz da cevap alamadınız mı ki, şimdi çıkıp tam sayfa ilan ile soruyorsunuz?

Muhalefet iyidir, olmalıdır, hatta mütemmim cüzdür ama böylesi sığlığın daniskasıdır. Kimse kusura bakmasın.

Sonra yok şöyle Fenerbahçeliyiz, böyle Fenerbahçeliyiz, cart curt…

“Bu mudur muhalefet etmek?” için 23 yorum

  1. Yazida bazi seyler dikkatimiz cekti. Siteyi severek okuyorum senin fenerbahceli oldugunu da biliyorum.
    Simdi “mukemmel pankartlar acilirken” demissin ya, bence fenerbahcelilerin bu sekilde bir pankarttan rahatsiz olmasini gerektirecek hicbir sey yok. Siz zamaninda cok cok daha kotulerini actiniz. İcinde kufur yok kafir yok, neden bu kadar rahatsiz etti sizleri bilmiyorum.
    “Hem de Hurriyet gazetesine” lafiniz ise medyadaki fenerbahce ayaginin en guclu temsilcisinin farkinda oldugunuzu gosteriyor.

    Bu kadar desteklerle, bu kadar itelemelerle bir seyler olacak ama pankart “mukemmel” diyecegiz.

  2. @zenci siz kendi kongrenizle ilgilenseniz kulübünüzün geleceği açısından daha iyi olur kanaatindeyim. hürriyet en çok okunan gazete, o yüzden ‘hem de’. pankart ise inatla körüklenen fenerbahçe’nin masa başı oyunları ile işi götürdüğü aurasını körüklediği için ‘mükemmel’.

  3. Ben bu tavra hastayım. Skandal hakem hatalarıyla puan aldıkça daha yüksek sesle “hakkımız yeniyor, oyunlar oynanıyor” diye bağıracaksın ki diğer sesleri bastırasın.
    Mehmet Ağar’lardan beri belki de futbol tarihimizin en şaibeli şampiyonluğuna koşan, devre arası aziz yıldırım ayarıyla ve reyting peşindeki digitürk desteğiyle arkadan itilen, rezil hakem kararlarıyla yarışa sokulan, bu noktaya getirilen takım fenerbahçe, ama ağlayan sızlanan yine fenerbahçe…

    11 dakika uzatmalı maçlar, ofsayttan goller, saçma sapan penaltılar, topu fırlatanlara çıkmayan 2. sarılar, 2 metreden kayan adamın eline değen top için heyecanla ceza sahasına koşan yan hakemler, kadıköydeki hakem destekli dayaklar, hakem odası basmalar, kendiniz için oynayın şerefsizler söyemleri, devre arasında hakem azarlamalar, bülent uygun’dan, serdar kulbilge’den, volkan babacan’dan kıyaklar, devre arasına denk getirilen ve düşürülen hak mahrumiyeyti cezaları, en küçük hakem hatasında hakemliğin kara günü ilan eden güdümlü şansal ve lig tv, fenerbahçe’nin hakkını savunmak için diğer takım başkanlarıyla laf dalaşına giren federasyon vs…

    ama ağlamaya devam…

  4. Muzo B. yaş kaç? Cevaplardan çıkardığım kadarıyla 15-20 arası demek istiyorum

  5. Yönetim işte bu yüzden bu mali genel kurulu lig bitiminde değil, en kritik haftalarda yapıyor. mali durumu eleştiren olursa “birlik ve beraberliğe en muhtaç olduğumuz şu günde” edebiyatı yapacaklar.

  6. Hem Trabzon Hem Fenerbahçe maçlarını izlemiş bi insan şikeyle şampiyon oluyosunuz diyor ise futbolun f sinden anlamıyo demektir… umut’un ceza sahası içinde rüzgardan düşmesine bile penaltı çalan hakemleri gördüğü halde haala ağlayarak şampiyon oluyosunuz diyen bi insan varsa gerçekten yazık onun doğruluk -dürüstlük kavramına …ben Fenerbahçeli’yim ,doğrudur hakemler bizim lehimize hata yapmışlardır ama gaziantep maçını 90 dakika izlemiş olan bi insanın Fenerbahçe kayırılıyor demesi (sabrinin ilk yarıdaki maçta dia ve niangın üstüne deve güreşi edasıyla çıkmasına penaltı verilmemesi -örnekleri çoğaltabilirz) ya cahillikten ya da gözleri kör edecek kadar Fenerbahçe düşmanı olmaktandır ayrıca bu sene lehine en çok hata yapılan takım Trabzonspor’dur ama ne hikmetse Fener de Fener …

    Bizi izlemeye devam edin orta sahanın ortasındaki faulu çalmadığı için hakemleri satılmış ,Fenerbahçe’yi de şikeci ilan edin …ankaragücü 0-8 leri ,sturm grazları zaten görmedik ki biz ….

  7. Bu kadar şayibeye dayalı bir lig varsa niye izliyorsunuz ?

    Fenerbahçeli arkadaşlarda sanki sadece kendilere bu yapılıyormuş ve ya yapılmış ayaklarını bıraksınlar.Bu ülkede kim başarıya koşuyorsa o kesin şayibe ile yapıyordur işi.Galatasaray 4 sene üst üste şampiyon olurken neler söyledi bizde biliyoruz.Beşiktaş içinde aynı şeyler yapıldı.Karşı tarafın seviyesine ulaşmaktansa onu aşağıya çekmeye çalışan bir anlayış var bu ülkde.

    Bakıyorum artık o kadar içimize işlemiş ki futbolu sporu bu mantıkla tartışmak başka ligleri izlerken yine aynı mantık uygulanıyor.

    @mirsoy aynen bütün klüpler için geçerli bu durum.Düşünün bizim klüplerinimizde mali yönetim rezalet olsa daha ibra ediliyor.Yani insanlar oy haklarını doğru olanlara göre değil etik ve gelenek mantığı ile kullanıyor klüplerde.

  8. İkinci yarı başladığından beri fenerbahçe aleyhinde ciddi olarak hakem hataları olan tek maçtır gaziantep maçı ve o maçta da ilk yarı 5 ikinci yarı 6 dakika uzatma gösterilmiştir. Unutmayın, golü uzatmada attı Fenerbahçe. 90 dakika canlı izledim maçı ve o maça 11 dakika uzatma gösteren hakemin eyyam yapmadığını kimse bana anlatamaz. Telafi etti ilk dakikalardaki hatasını resmen. Zaten teknik bir sorun olmayan bir maçta ben 11 dakika resmi uzatma son yıllarda hiç hatırlamıyorum (gol sonrası ek uzatmayı saymıyorum ha, resmi olarak gösterilen uzatma olarak…). Siz hatırlıyor musunuz? Ha ondan sonraki hafta burnu kırılan tolga’nın 5 dakika yerde yattığı maçta 4 dakika uzatma verildi.
    Hakem hatası ayrıdır, kasıt ayrıdır. Her şeyi hakem hatasıyla açıklayabilsen de, Gençlerbirliği maçında kasıt olmadığını bana açıklayamazsın. O maçta hakem Özgür Yankaya’nın sahaya Fenerbahçe’nin kazanması için gerekirse oyuna etki etme amacıyla çıktığını göremiyorsanız, afedersiniz ama siz hem safsınız, hem körsünüz.

    Zaten her şey devre arasında önce Aykut’un açıklamaları, sonra da Aziz Yıldırım’ın hakem azarlamalarından sonra başladı.

    Siz bağırın, daha yüksek sesle bağırın ki diğer sesleri bastırın. Millet hakkınız yeniyor sansın.

  9. @Kaan7gs7 Baska lig yok ki:)

    Fenerbahce ile ilgili bir yorum yapmak istemiyor Cunku ayni soyleri tekrarlamak guzel degil

    @Muzo B yorumlarini bazen cok yanli oldugunu belirtmek istiyorum, tabiki tarafli olacaksin ama adaletide birakmamak gerek

    Tabi bu arada sana satasma seklinde yazilan yorumlarida tasrif etmedigimi belirtmek isterim

  10. bu sene varya bu sene şampiyon olsakta olmasakta zerre umrumda degıl ama bu sene anladımki bu ulkede insan olmakta zor adam olmak hele ımkansıza yakın..,

    şu yukarda yorumları bulunan @mert @zenci sizler işte bu sığ ve gözünüzü kör eden düşmanlıkla en fazla böyle ortamlarda fenerbahcenın başarısızlıgını bekler ve bu durumlarda dalga geçersiniz.. ellerinizi ovuştura ovuştura ahh bi yanlışları olsada diye bekler, her hafta renkten renge girersiniz.., ahlaktan hak hukuktan bahseder zerre kadar yakınıdan geçemez en fazla böyle konusur durursunuz

    Muzob burda muhalefetin yanlışından bahsederken bıle konuya dahıl olup o mikroplu düşüncelerinizi katarsınız sizin gibilerden çok var bu ulkede hemde o kadar çokki işte ulkenin durumundada belli o yuzden hava civa konusmaya devam unutmayın bu hafta rengınız kırmızı mavi.

  11. @pennyilkay içişlerimize karışmayın falan diyesim var arkadaşlara ama yaş haddine takılıyorum :)))

  12. @pennyilkay
    ben ne sığ düşünüyorum, ne fenerbahçe düşmanıyım. şahsen geçen sene bursa yerine fenerbahçe’nin şampiyon olmasını istemiştim. Siz kendinizi 17’ye 1 diye gaza getirin, herkes fenerbahçe düşmanı diyin, tek derdimiz bu zannedin. Ama düşünmeyin acaba taraflı tarafsız alakalı alakasız neden bu kadar herkesin vicdanı rahatsız fenerbahçe’nin bu seneki şampiyonluğundan diye. Düşünmeyin, lan kaç senedir bu kadar kimsenin şampiyonluğu bu adamlara koymadı da şimdi neden bizimkisi koydu diye. Hepimiz fenerbahçe düşmanıyız ya ondan değil mi? Böyle inanın geçin…
    Bir tiyatro oynanıyor siz de şakşak alkışlıyorsunuz. Çünkü tiyatro size oynanıyor.
    Bunun dışında konuyu insanlığa, adamlığa, sığlığa bağlamak istemiyorum…

    @Muzo B
    Yaş haddi derken, yaşım 32. Yaptığım yorumun da iç işlerinizle alakası yok, zira sen iç işlerinizle ilgili bir konuyu “…Karabüklü Meclis Başkanı zırt pırt Trabzonspor’un şampiyon olması dileklerini bildirirken, Karabük’ten canlı yayınlar almış başını giderken, mükemmel pankartlar açılırken, hakemler Howard Webb’i aratırken…” yorumuyla bizlere sunmuşsun. Konuyu Fenerbahçe iç işlerinden de çıkartmış, şampiyonluk yarışına getirmişsin. Anti tez ile yorum yapmamın sebebi budur. Yoksa umurumda olmaz ne fb muhalefeti, ne kongresi, ne bütçesi…

    Saygılar

  13. Yok arkadaş yok ah benim Fenerbahcem bu sene şu son maçı da almayı akıl etmiştir inşallah yoksa halimiz harap,

    Buraya kadar kaç paraya bağladıysak şu son üç maç özelliklede son maçıda bağladıkmı tamam ( ! )

    en kötü biziz en nefret biziz arkadaşım hatta günahkarlar topluluğu kaka eh..

    Yemin ederim sırf insanların şu yanar dönerliğini görmek için bile Fenerbahceli olmaya değer

    ( sözüm objektifte olabılmeyı beceren 4/3 luk kısımdakı taraftarlara degıl.., o kendı takımından ziyade fenerbahceyle yatıp kalkan çoğunluğa.. )

  14. @mert; bana cevap niteliğindeki yorumda yine trabzon’a yapılan hakem hatalarının “tıısı” yok ,bu da fenerbahçe düşmanı değilim demeni pek doğru destekler değil ….Asıl saf olan sensin ,resmen futbol safısın hem de….

    antep maçını 90 dakika izlediğin halde uzatmaya değinmişsin ,dememişsinki az bile verildi uzatma ,nitekim gelen gol ikinci yarıya verilen 6 dakika uzatmanın 4. dakikasında geldi….boşver biraderim sen haklısın ,siz haklısınız ,biz yanlışız …BİZ sizi sevmeyiz siz de BİZ’i ama Muzo’nun dediği gibi herkes kendi kapısının önünü süpürsün sen boşver FENERle uğraşmayı ,Fener maçlarında 90 dakika hakem hatası kovalamayı , seçimlere odaklan,kim gelirse 5.,4. oluruz acaba diiye düşün …

  15. cart curt’lar,yok ole demeler falan yıne blog’un Gs lı olan sindirim sistemi bozuk arkadaşımız rengini belli etmiş..sarı kırmızı diil mor ve pembe olarak ama .. siz işinize gücünüze kongrenize bakın..bizimle ugraşmayın artık 11 senedir uğraşıyosunuz farkındamısınız..hepiniz can atıyosunuz , yureğiniz agzınızda trabzonun sampiyonlugunu beklıyosunuz..ama son maç tv nın karsısında once 5 dk bi şok,daha sonra camları ses gelmesın dıye ıyıce kapatıp yataklarınıza gırceksınız..her FENERBAHCE-GS macında oldugu gibi..bana hiç cevap yazmasın bu sindirim sistemi bozuk egolarını tatmın edemeyen cocuk..çünkü sirkeciden aşşaa kasımpaşaaa

  16. Yok kardes o konuda da yanilmissiniz, zira besiktasliyim. O anlattigin psikolojik dayagi bana degil gs’li arkadaslara atabilirsin.
    Ve evet, hepimiz fenerbahce dusmaniyiz. Manyagiz biz, cunku siz cok buyuk bi kulipsunuz, o kadar buyuk o kadar basarilisiniz ki her sene sampiyonlar liginde yari final gorur, turkiye’de de ligi de kupayi da ekseriyet goturursunuz. Napalim kiskaniyoruz iste…
    Hakem azarlayan baskaninizla, sizin haklarinizi savunmak icin diger kuluplerle agiz dalasina giren federasyonla, reyting icin yarista bulunmasi gereken 3 buyuk takim neferi olarak size kol kanat geren lig tv ile yola devam…

    uhuuu uhu herkes fener dusmani, biz tekiz, fenerbahce cumhuriyetiyiz biz. 17’ye 1 biz tek siz hepiniz vs.. vs..

  17. @ Mert beşiktaşlıysan hele azcık bi sus senden bir beşiktaşlı duruşu bekliyorum göster bakalım 🙂 bir Gs linin atışmasına dalaşmasına eyvallah ta, vizyonu suleyman seba nın ardından tarih olmuş dolduruşa gelmiş bir taraftarlar toplulugunun ferdı olarak size en fazla duruş yakışır 😉 unutmadan dünya sizi konuşuyor boşver bu sığ Türkiye ligini fln oralarala ilgilenin artık…. ama pardon pardon çeteler çüteler kurdunuz, bugunde gördük sizin ezeli rakibiniz kimdir çapınız nedir bursayla fln takılın işte ..

  18. En azından hala izlerini taşıdığımız bir duruşumuz var. Sizin gibi Ali Şen’lerin, Aziz Yıldırım’ların çocukları değiliz, bu ülkede adı şaibeyle, pislikle anılan kişilerin duruşunu alkışlayan bir yapımız da yok allaha şükür…
    Çapımızı, camiamızı, duruşumuzu, gelmişimizi, geçmişimizi, rakibimizi, dostumuzu da tüm türkiye iyi bilir. Yaşı yetmeyenlere de babasından, dedesinden dinlemesini tavsiye ederim.

  19. En başta şunu söyleyim Çok şükür anamın babamın çocuğuyum yaşın ne olursa olsun olgun ve ciddiye alıncak bi insan olmadığın belli bu lafına methiyeler düzülürdü ya… neyse..

    Bak işte sen ve senin kafanı yaşayan insanlar, kişiler üzerinden değerlendirme yapar alişen ler azizler vs vs ..oysa bu lafı edebılmen için en başta şu an tuttuğun takımın başkanına bakman ve bi sn durup düşünmen yeterlı olcaktır..

    Ama boşver sen gerçekten bu kadarda kendıne dert etme yoksay Fenerbahçeyi fln takıl kafana göre bu derece sıkıntıya girme şampiyon olsada olmasada salla gitsin canına yazık 🙂

  20. tüm yorumları okudum sonra döndüm post başlığını okudum…
    ve evet…budur muhalefet etmek…
    helal olsun…

Yorumlar kapatıldı.