Jose’ye loca

Bernabeu’daki maçta Alman hakem Stark tarafından tribüne gönderilen Mourinho, bugünkü rövanşta da kulübede olamayacak. Haklı olarak hocasının Barcelona taraftarlarıyla iç içe olmasını istemeyen Real Madrid yönetimi de Barcelona kulübünden Mourinho’ya VIP loca ayarlanmasını istedi. Barcelona da bu isteği yerine getirdi ve Camp Nou’da bulunan 31 VIP locadan 1’ini Mourinho’ya tahsis etti.

Takımıyla beraber Camp Nou’ya gelecek olan Mourinho, soyunma odasında son konuşmasını yaptıktan sonra hiç bir Barcelona taraftarıyla muhattap dahi olmadan locasına çıkacak ve maçı oradan takip edecek. Takımın başında ise yardımcısı Karanka olacak ve büyük ihtimal cep telefonuyla bağlantı haline olacaklar.

Bu arada bu akşamki maç için bütün biletler tükenmiş durumda. Karaborsada 4000 euroya kadar alıcı bulan biletler var. Real Madrid taraftarlarına ayrılan 4700 biletin 3200 tanesi satılmadığı için dün Barcelona’ya geri iade edildi. Barcelona da bu biletleri bazı üyelerine davetiye olarak yolladı.

*Barcelona’da Van Gaal’ın yardımcısıyken taktığın şapkaya kurban:)

“Jose’ye loca” için 3 yorum

  1. guardiola>>>>mourinho (karizma,yakısıklılık) mourinho>>>>guardiola (performans,ödül) = jose pep’den daha iyi bir t.direktör ben olsam bende yönetirim barça’yı! ama jose çok çok farklı….

  2. ‘Ama Messi’nin arkasında Xavi, İniesta var’ gibi efsane bir laf oldu bu da ‘Ben de yönetirim Barça’yı’. Evet tabi…

    Bu arada UEFA bir gözlemcisini, Mourinho’nun kulübeyle hiç bir iletişim kuramaması için atayacağı söyleniyordu.

Yorumlar kapatıldı.