Üçgen

Adam haklı beyler yardıma gelin.

link: http://www.youtube.com/watch?v=DFe1jUMDwp8

“Üçgen” için 11 yorum

  1. Sırf şu pozisyon adamın Messi’den daha iyi olduğunu gösteriyor.Şu mantaliteye sayip olan bir takımda oynamasına rağmen futbol tarihinin en iyisi denen Barcelona da oynayan Messi ile yarışabiliyor.

  2. Tamda bu video yu bekliyordum
    hazır gelmişken yorumumu yapayım, şaşırdım CR7 ye, beklemezdim böyle bir davranışı, adam futbol oynamaya çalışıyor. Bravo CR7..
    Yinede TV den izlerken gülmekten alıkoyamadım kendimi
    Sanki arılar musallat olmuşta kovmaya çalışıyor?!
    Eee otları o kadar uzatırsanız uçan yaratıklar yuva yapar orda

  3. Ortaya çok güzel bir argüman sunuyoruz aldığımız cevaba bak 🙂

    Bu arada “WordPress 3.1.2 sürümü çıkmış! Lütfen site yöneticisine haber verin” dediler biz görevimizi yapalım elçiye zeval olmaz 🙂

  4. @kaan7gs7; messi ronaldo tartışmasına girmeyeceğim:) wordpress’e gelince ise sitede kullandığımız bazı eklentilerle henüz uyumlu değil o yüzden güncellemiyoruz elçimizin bilgisine;)

  5. Bu sahnede CR’ye onu Messi ile kıyaslayanlardan daha çok acıdım valla:D:DBirinin ayağına top yapışmış adamları ipe dizip gol atıyo, öbürü ayağına top değmediği için ağlıyo:D:D:DGeçen maçta 2.yarının nerdeyse tamamında yatıp son dakka hamlesiyle gol atıp maçın hayalkırıklığı yaşatanı olmaktan yırtmıştı ama bu maçta yine iş başa düşünce neler yaptığını!hepimiz gördük.Bitirmeden Madridlilere bir tavsiye CR7-Messi kıyası yerine daha mantıklı bir tartışma Madrid’de asıl yıldız kim?Benim için muhtemelen uzun süre değişmeyecek olan tek bir kişi var İker Casillas ve Madridlilerin yerinde olsam CR ile birlikte ağlayacağıma Casillasın varlığına şükrederdim.
    Zira Varlığı,varlığınıza armağan unutmayın!:D

  6. @liv’ker Messi ile C.Ronaldo kıyaslanmaz demişsin tamam senin görüşün ama daha mantıklı bir argüman seç C.Ronaldo’nun 2.yarı boyunca yattığı maçta Barcelona’nın ya ilk şutu ya da kaleyi bulan ilk şutu yanlış hatırlamıyorsam 60.dkdan sonra çekti acaba Messi 60.dk kadar ne yapıyormuş.Şimdi bazıları PePe ve diğer Madridliler tarafından dövülüyordu demesinler yemezler 🙂

    Tabi mantık olarak Messi ve C.Ronaldo karşılaştırılamaz çünkü biri futbol tarihinin en iyi takımında oynarken diğeri PePe’nin orta saha oynadığı takımda oynuyor…

  7. @Kaan7gs7,Mantık konusunu gündeme getiriyorsun tamam ama daha ne demek istediğimi dahi anlamadan şikayet etmen ilginç;)
    Demem şu ki CRnin dahil olduğu tüm EC’lara bak fark yarattığı hiçbir maç YOK.Oyun performansı ya averaj yahut vasat.Adamın Messi’den çok daha serbest oynadığı bal gibide ortadayken ve Messi Mou’nun fantastik!4lü defansçılarınca tutulmaya çalışırken aynı maçta 60dakka boyunca Messii naptı yeaaa demen daha da ilgimi çekti:)
    2.meseleye gelirsek Ronaldo Pepe gibi birinin orta saha olduğu bir takımda oynamıyor,Pepe gibi birinin ard arda 2 ECnun ESAS ADAMI
    olduğu bir takımda oynuyor;):D
    Hala da eklemem gerekiyorsa Pepe kasabından zerre hazetmem ama Madridliler adamın olmayacağı rövanş için bu kadar ağlarken(seninde ağladığın üzerine bahse girerim:D)Kalkmış Pepe’nin orta saha olduğu takım tü kaka…safsatalarına girmeyin lütfen!

  8. Açıkçası PePe’den tiskinirim şu maç için PePe yok diye ağlanıyorsa zaten hiç futbol konuşmayalım.Adamın şampiyonlar liginde oynarsa kırmızı kart görüceğini tahmin edebiliccek milyonlarca kişi bulabilirim.Mourinho bir futbol dahisi olabilir ama Keita ve Sergio’nun oynadığı ortasahayı hala PePe’nin balta darbeleri ile savunuyorsa…

    C.Ronaldo PePe’nin orta saha olduğu takımda oynuyor.İster Barca maçında olsun ister başka maç sonuçta o adam 3 maç orta saha oynadı.Sonuç olarak oyun felsefesi bu takımın.

    C.Ronaldo hiç bir EC fark yaratamaması normal %40 altında topla oynayan ve o oynadığı %40’ın % 90’ını kendi sahasında oynayan bir takımda oynuyor ve bu takımın en iyi top dağatma becerisine sayip oyuncusu M.Özil en fazla 45dk oynayabiliyor ve sen bu adamda maça etki yapmasını bekliyorsun.

    Benim söylediğimi doğrulamışsın bir yandan.Messi 4 savunmacı ile tutuldu diyelim.Sonuçta Messi 60dk ortada yoktu.O maçta C.Ronalda 4 gol pozisyonuna girdi.Topun ayağına maç boyunca geldiği pozisyon toplasan 15-20’yi geçmez.

    Benim anlatmak istediğim Messi şuanki durumu ile en iyi performans gösteren oyuncudur ve bunun en büyük payı Barcelona’nın oyunu.İddam şu net söyleyim katılmıyorsan katılmıyorumde ; C.Ronaldo bu kadar fazla topun rakip yarı sahada olduğu ve kendine daha fazla geldiği bir takımdan Messi’den daha büyük skor tehtidi oluşturur.

    Tabi bu kadar yazdım ama C.Ronaldo hayranı değilim Kaka hayranıyım.Sadece C.Ronaldo’nun modern futbolun bütün gerekliliklerine sayip olduğunu düşünüyorum.

  9. Aslına bakarsan seni destekler nitelikte pek bir beyanatım yok ama bu konuda öyle ısrarcısın ki yorumun almış başını gidiyo:)Şimdi cevap vermeyince de olmuyor ama en azından daha fazla uzatmak istemiyorum bu konuyu.
    Real %40 altı yüzdeyle top oynadı,Ronaldo topla buluşamıyordu neyin bahanesi?Real sahaya top oynamak için çıktıda biz farklı maç mı izedik?Realin temel amacı kalabalık bir defansla en başta
    gol yememek daha sonra ise kontrataklardan golü bulmaktı ve böyle
    bir anlayışla topla senin verdiğin istatistikler çevresinde 15-20 defa buluşan Ronaldo’nun bağımsız milletvekili gibi serbest bir vaziyetteyken 4 gol posizyona girmesini,kasaplarla uğraşan Messinin durumuyla kıyaslayıp başarı kategorisine sokmana tek lafım olacak afedersin ama adamın tek görevi o iken armut mu toplayacaktı?
    Ayrıca EClarda Madrid takımının defans sevdasını geç,ligdeki diğer maçlarında oynadıkları atak futbolda bütün takım Ronaldoya çalışırken istatistiklere bakınca Messi gollerde Ronaldoyu geçerken,asistlerde(özellikle dikkatini çekerim) fark atmış.Bak işte modern futbolun tüm gereklerine sahip oyuncusuyla tüm dezavantajlarına(fiziksel anlamda) sahip 2 oyuncunun kıyası bu işte.Yani bende Ronaldonun yeterliliklerine oyununa kötü demiyorum ancak benim içinde net olan bişey varsa oda Messiyle kıyaslanmasının doğru olmadığıdır.Benim tercihim bu konuda Maradona,”el fenomeno”Ronaldo

  10. Real Madrid’te Sahada Lider Yok sadece kalesinde var oda bişeye yetmiyor koy ronaldonun arkasına adam oda messi kadar oynasın

    Messi kadar ama(!) ondan aşırıya kaçması uzaylıdanda beter olur zannımca.

Yorumlar kapatıldı.