Yazık…

Ulan zaten işin çivisi çıkmış resmen küme düşmeme mücadelesine girmişiz bir de Galatasaray’lılığı tartışılmaz denilen emektar Bülent Ünder televizyona çıkıp herkesin önünde oyuncusunu idam ediyor. Neymiş Pino bundan sonra Galatasaray forması giyemeyecekmiş. Eyvallah patron sensin. Verme formayı giymesin. Hatta gir içerde istersen o formayı suratına fırlat, yönetime rapor et ama 70 milyon önünde oyuncunu asmak nedir?

14. artık bu takım! 16. olursa düşüyo’! Oldu bütün suçlu Pino. Geldiğimiz duruma bak. Takım 10 kişi kalmış. 9 kişi mücadele etmiş o etmemiş. Senin Pino’dan beklentin ne? Mücadele etmeyen adam takımı kontra yerken 60 metre depar atıp pozisyon vermemek için sarı kart görür mü?

Hea bir de koşuyormuş gibi yapanlar var. Onları ne yapacağız Bülent hoca? Yakışmadı sana. Zaten camiaya yakışan ne kaldı ki? Ruhumu daralttın Galatasaray ruhumu…

“Yazık…” için 7 yorum

  1. Sıkıntılı günümüzde kötü bir açıklama oldu. En azından gerçekten bu açıklamayı hak edenler için söyleseydi…

  2. Deli olmamak elde degil koca sezonun suclusunu buldu Bulent Hica da helal olsun

    Ayhan Servet sabri arda suclu degil

    Sezon da en cok oynanyanlardan oyunun son 8 dk sinda girmis Pino suclu

    Agzimi bozuyorum Kazim Kazim fener bozmasi degil

    ahh ahahhh

  3. Pino sorumluymuş. Biz başka maç seyrettik herhalde. Ayhan için ağzını açacak bir adam yok mu ??? İyi izlesinler bakalım maçı nasıl sattığını ??? Bülen Ünder yaşlanmış ve bitmiş. Düşelim bitsin bu işkence.

  4. abi ne olur birtane akıllı bi icraat olsun bu takımda kafamı kıracam.bülent ünder nedir ya.hangi sıfatla geldi.ve hangi cesaretle böyle acıklama yapabiliyor.surda 2 ay takımın başında duracak altı üstü.gidecek isimleri hangi yetkiyle belirlebiliyor ki.sanki tüm yetkileri üstüne aldı.seneye kalacak isimleri saymaya kalksak 3 kişi vardır bunun içinde de kesinlikle pino vardır bence.böyle rezil icraatların olduğu bir galatasaray’ı bu hale getirenlere yazıklar olsun.o taraftarların yaptığı kaktılar haram olsun.

  5. Umarim gelecek hafta Taraftarimiz maca gidenler hepsi Pino sevgisini gosterirler bence bu kadar topcunun icinde kose ayiracagimiz bir topcu gelecek yil icin

    Aynen katiliyorum @kukajvolks’e ye Bulent Under nasil bir yurek le bu topcuyu siliyor:((

    Saka yapiyordum Umarim dusmeyiz

  6. Efendim,
    şimdi yazacak,söyleyecek çok şey var..
    Nerden başlasam,nerde bitirsem…

    Galatasaray’da bu sezon
    A’dan Z’ye tüm olan bitenden kitap yazılır kitap..

    Oyuncusundan,gelip,giden hocasına,transferlerine,
    yönetimine,
    seyircisine kadar vs. vs …

    Kitabında son cümlesi bana ait olsun çok isterdim ……

Yorumlar kapatıldı.