El Clasico gazlaması

18 gün içinde oynanacak 4 El Clasico’nun gazı resmen başladı.

Real Madrid resmi yayın organından farkı olmayan Marca, bugün manşetten elleriyle 5 yapan Barcelona’lı futbolcuların resmini verdi altına da “bize 5 atacaklarını ima ederek aşağılıyorlar” mesajını çaktı. Halbuki bu fotoğraf bir sağlık kuruluşunun reklam kampanyası için çekildi ve Barcelona’daki belediye otobüslerinde yayınlandı.

Yani özel olarak kamera karşısına geçip Real Madrid’e “5 atacağız” mesajı gönderen filan yok ama illa mesaj almak istiyorlarsa buyursunlar. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır!

Başınıza geleceklerin programı da aşağıda. Buyurun çerçeveletip duvara asın. Planınızı programınızı ona göre yapın;)

“El Clasico gazlaması” için 10 yorum

  1. footballove.com yöneticileri çok eminsiniz çok! eğer madrid kral kupasını alır, şampi.liginde barça’yı elerse (16 nisan önemsiz) bu siteyi kapatın! çok eminsiniz madem ! yer mi?

  2. Madrid basını Rosell’den yola çıkarak taktik değişikliğine gitti. “aşağılanan-aşağılayan”. Seyret cümbüşü. Artık Pique Shakira’ya el sallar ertesi gün Marca’da tam sayfa manşet..fotoğrafın üzerindede “amaç Shakira değildi”.

  3. kraldan çok kralcı olmak böyle bişey olsa gerek , jose elemeli ve kupa finalinde de ezdikten sonra umarım bu sitede erkek ,delikanlı gibi yazarsın jose bizi ezdi diye diye….

  4. eyvallah.., barça yenerse ben de yazarım sen haklıymışsın, helal olsun diye ama yaptığın haberler bir katalunyalıdan daha katalanca haberin olsun ustam…saygılar

  5. bizim de tarafımız bariz belli , Eee hadi fair play olsun inşallah .

Yorumlar kapatıldı.