Baba Gündüz değil artık…

“Galatasaray bir his takımıdır. Renklerine aşık birbirlerine seven futbolcuların takımıdır. Galatasaray feragat ve fedakârlıklarla çalışacak futbolcuların takımıdır. Galatasaray şımarıkları, kendini beğenmişleri, yalnız kendini düşünenleri sevmez. Kısacası Galatasaray, bir halatı hep birlikte çekenlerin, hep birlikte üzülüp, hep beraber sevinmesini bilenlerin takımıdır.”

Gece oldu baba; hem de çok karanlık…

“Baba Gündüz değil artık…” için 5 yorum

  1. Emin adimlarla kumeye ilerleyen satilik futbolcular… Yonetim amuda kalksa, istifa etse veya agziyla kus tutsa bu kansiz topcularla bukadar olur. Bence isteseler bukadar kotu olamazlardi hem kulup hem camia hemde sporcular. Hakan BALTA acaba nekadar aliyo maclari satmak icin, busene hakan baltanin tarafinda oynayan butun topcular meshur oldu gol atmayan kalmadi e bari bukadar zahmete girmesin kendi kalesine atsin. Arda zaten kafada bitirmis galatasarayi. taraftarida bezdirdiler artik kim destekler galatasarayı. ”gerçek” galatasaraylılarmı?

  2. Ne zaman yazacaksın diye bekliyordum, Herhalde artık A2 ve gençlerle çıkma zamanımız geldi

    Sayacak söyleyecek o kadar çok sey var ki ama nafile…

  3. “Kimisi gece alemlerinde, kimisi sinema peşinde. Galatasaray ruhu yok hiçbirinde, düşmüşler paranın peşine. Söyleyin sizden çok mu şey istedik. Formanın hakkını verin dedik. Biz 14 sene bekledik. Sizin gibi ruhsuz görmedik.”

  4. Arda yla ilgili denilen bölümüne katılmıyorum, yazık oluyor Galatasaraylı bir futbolcuya medya ve yanlış insanlar harcıyor bir değeri.. Bu ülkede kolay yetişi böyle değerler sanki.. Tugay lar Ergün ler efendi insanlar..
    Baba Gündüz gibi birde Metin Oktay, (herkes bilir hikayeyi)

    1957 yılında Fenerbahçe ikinci başkanı Müslüm Bağcılar Metin’le bir gazinoda buluşur. bir çek uzatır metin’e, “rakamı sen yaz metin” der “yeter ki Fenerbahçe forması giy”. Metin Oktay ise tok olmuştur her zaman paraya, izmirspor’dan da “ya ben ya Galatasaray” diyen zengin kızı sevgilisini bırakıp gelmiştir zaten, anında verir cevabi “bizi sevenleri üzmeyelim baba, bizi sevenlere ihanet etmeyelim”
    Ruhu şad olsun..

  5. bu cimbomu kim bu hale getirdi bir türlü çözemiorum. biz mi yönetim mi ya da yukarda söylendiğii gbi ruhu satılık futbolcular mı bilmiorum ama çook zor toparlanırız buradan. en dibi görmek böyle bişeymiş. servet-balta-arda-sabri-ayhan-sarp ve diğerleri. bnce artk bu vb.. futbolcular tmm. artk yenilenme ve 1 sezonu daha heba etme zamanı ama isteyerek bilerek. plan ve proje ile. tabii bu planı ve projeyi doğru yapacak kişilerle. balık baştan kokmadan..

Yorumlar kapatıldı.