Beklenen son…

21 Ekim 2010 Hagi’nin geldiği dün demişiz ki;

“Günlerdir süren komedi sona erdi. Artık sinir bozukluğundan herşeye gülmeye başlamış bir sonraki evre ne olacak diye beklerken yönetimden hamle(!) geldi. Kadıköy’e 3 gün kala Galatasaray’ın yeni hocası Hagi oldu.

Efsane futbolcu Hagi değil maalesef başarısız hocalık kariyeri olan Hagi…

Daha önce denenmişi denemenin bir faydası olmadığı gördük ama bir daha deniyelim, sonuçta kaybedecek ne kaldı ki! Bir değeri biraz daha kaybederiz olur biter!

Bu sezon adına tek beklentim Hagi’nin deliliğinin tutması ve gelir gelmez yönetimin yapamadığı yapması. Florya’ya yakışmayanlara bırakın forma vermeyi yaka paça dışarı atması.

Yapar mı? Yapsa yapsa Hagi yapar. Belki yarın değil ama belki bir gün. O zaman biz de geri döneriz.

Bu arada Hagi’nin yardımcısı da güzel insan Tugay olmuş. Umarım bu dönemde harcanıp gitmez. Son bir beklenti de bu olsun.”

Üzerinden 5 ay geçmiş bu sefer bir Fener maçı öncesi değil sonrasında Hagi ayrılıyor ya da gönderiliyor orası da muamma ya… Daha önce denenmişi denemenin fayda etmediği görmüştük yine gördük. O zaman kaybedek ne kaldı ki demişiz meğer kaybedecek daha çok şeyimiz varmış. Dibe vurduk. Hagi’ye birşey diyemiyorum çünkü efsanenin hocalığına hiç bir zaman inanmadım. Malzeme buydu. Getirilmesi yanlıştı.

Tek beklentim Florya’ya yakışmayanları paketlemesiydi ama o konuda da büyük şaşırttı. Bknz. kalanlar vs. giden Misi. Neyse gitti gider üzerine tartışmaya gerek yok artık.

Sezon sonuna Tugay aynen devam. 5 ay önceki dileğimiz hala geçerli….

“Beklenen son…” için 2 yorum

  1. resmen anadolu takimi olduk 11. siradayiz ve bir senede 3. teknik direktor….

  2. Sezon sonuna kadar Bülent Ünder takımın başında, vekaleten sportif direktör de Cüneyt Tanman’mış.. kime ne vekalet ediyosa artık

Yorumlar kapatıldı.