Çamur at izi kalsın

Cadena Cope denilen Madrid merkezli İspanyol radyosuna bağlanan Juan Antonio Alcala adlı bir gazeteci, kaynağın Real Madrid olduğunu belirterek Barcelona’lı ve Valencia’lı futbolcuların dopingli madde kullandıklarını ima eden iddialar ortaya atmış. Ardından da çark edip özür dilemiş.

Nasıl bir kafadır kanıtsız kafaya göre koskoca iki camiaya durup dururken çamur atmak? Emeklerine leke sürmek? Hea herşeyi geçtim Barcelona’lı futbolcular da doping kullanacak en son kişilerdir heralde. Ayaklarından çok beyinleriyle oynuyorlar bu oyunu ki UEFA’nın çeşitli doping testlerinden temiz çıktılar.

Neyse Barcelona iddianın ortaya atıldığı radyo istasyonu hakkında hukuki işlem başlatıyor. Resmi siteden açıklama yaptılar.

“Çamur at izi kalsın” için 3 yorum

  1. Takımla bu adamları birleştirenler var. Sanki Perez çıkıp söylemiş gibi düşünenler, önce onları uyarayım 🙂 Madrid basını Real Madrid’den çok daha ateşli, kendi ellerinde lig oynanıyor, ya da oynanmalı diye düşünüyorlar. Ben manyak olduklarını düşünüyorum.

  2. […] (90)Cem G. (89)Selocan (89)melis (88)Bugra (86)pennyilkay (86)Teker teker değil topunuz gelin!Dengesizin biri radyoda çıkıp Barcelona’lı futbolcular dopingli diyor daha sonra özür di… UEFA da vampir gibi bugün Barcelona antremanına baskın yapıp Messi, Afellay, Xavi, Villa, […]

  3. var mı böyle saçma sapan bir iddia barcelona ayakla değil real madridli futbolcularda olmayan birşeyle yani beyinleriyle oynuyorlar
    beyine doping yapıldığını da ilk defa duyuyorum.

Yorumlar kapatıldı.