No comment

Image Credit: Akın Yaman
Image Credit: Akın Yaman

“…Öte yandan, tüm bu kasıtlı hareketlere, Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nün “Dünya Kulübü” olma yolunda diğer kulüpleri geçtiğinin açıkça farkedilmesi, ayrıca bu konuda duyulan haset ve kıskançlığın bariz bir şekilde ortaya çıkması neticesinde başvurulduğu da tarafımızdan memnuniyetle farkedilmektedir…”

Açıklamanın tam metni şurada.

“No comment” için 4 yorum

  1. Dünya kulübü olmak başarı ile ölçülür, eğer yıldız futbolcu transferi ile ölçülecekse bu sene Malaga da Dünya Kulübü’dür, Katar takımlarından falan bahsetmiyorum bile. Hatta düzenli bir Avrupa kariyerinin ve başarının olması lazım. Bu sebeple Türkiye’de herhangi bir takımın dünya kulübü olduğunu düşünmüyorum (artık).

    Ancak şu da var, ben bu sene Beşiktaş’ın bütün maçlarını izledim. Galatasaray’ın bütün maçlarını izlemedim. İkisi de ligde berbat durumda olmalarına rağmen ben Guti’yi, Simao’yu, Quaresma’yı izlemeyi seviyorum. O keyfi her türlü alıyorum, Galatasaray ise can sıkıyor. Bir anlamda Demirören abartmış olsa da haklılık payı da var.

  2. Yıllardır söylüyorum bu adamların, yani bu kafadaki adamların ciddi ciddi psikolojik sorunları var şakasız, başlarda acaba başarısızlığa kılıfmı arıyolar diyordum ama artık yuh ! işin vahim tarafı bu zat kendi taraftarıyla milyonlarca insanla resmen dalga geçiyor, e bizede gülmek kalıyor 😀 geçmiş olsun bilader..

  3. defans sorununu çözersek bence dünya takımı olabilecek tek ışık beşiktaşta var (şuan için)
    2.sırada da hani mekan oynatırsa diye Galatasaray diyebilirim.

    Fenerbahçeyle ilgili yıllardır savunduğum tez alex le dünya takımı olunmaz çünkü ankaragüçlü hürriyet onu durduramaz ama mexes durdurur ve daha bir çok nedeni var.

  4. gs de bjkde berbat bu hafta maç ne olacak cok merak ediyorum bu zamana kadar oynanan en zevksiz macları olabilir

Yorumlar kapatıldı.