Kale içten mi feth edilecek?

İddaa Marca’dan olmasa fazla ciddiye almazdım ama adamlar Real Madrid yarı resmi yayın organı gibi. Diyorlar ki Barcelona, Real Madrid altyapısının en değerli iki genci Alvaro Morata ve Jesé Rodríguez’i sezon sonunda almak için elinden geleni yapıyor.

Alvaro Morata forvet, Jesé Rodríguez ise orta saha oyuncusu. Guardiola ikiliyi yakın takipteymiş. Morata bu sezon A takımda da yer bulurken Rodriquez’in geleceğinin de çok parlak olduğu söyleniyor. İster misiniz bir şekilde Katalanlar’ın arasına katılsınlar Madrid birbirine girsin.

Bir diğer Madrid bağlantılı transfer haberi ise Kaka’nın sezon sonunda takımdan ayrılacağı. Hatta Kaka’nın aynı zamanda menajeri de olan babası dün Milan-Napoli maçı için San Siro’daymış. Kaka-Milan iddiaları ile ilgili sorulan sorulara; “bana değil Galliani’ye sorun” diyerek işaret fişeğini çakmış.

Bir de sezon sonunu beklemeden hemen 45 milyon euroya Rubin Kazan iddiaları var ama olmasın lütfen.

“Kale içten mi feth edilecek?” için 5 yorum

  1. barca alt yapıdan oyuncu çıkarıyorda transferede deli para harcıyor.guardiola nın 3 yılda akıttığı paraları kimse görmüyor.

    ilk sezon 100 mlyon avro

    ikinci sezon 113 milyon avro

    son sezon 72 milyon avro.

    transfermarkt.de verileri söylüyor. zannediyorlarki barca sadece alt yapısı ile işleri götürüyor.

  2. Tipik bir Barcelona yaklaşımı. Daha geçen hafta Wenger bir çocuk kaçırdı diye yaygara koparan kulüp şimdi aynı şekilde 2 çocuğa salça oluyor. Adamların her hareketi sahte.

  3. selocan senin ne konustugundan haberin var mi? barcelonanin kac oyuncusu altyapidan geliyor? sadece ilk 11’e bak, ondan sonra konus… 2 takim var gercekten altyapiya yatirim yapmayi bilen 1’i Barcelona, 2.’si Arsenal (o da wegner’den dolayi tabi). bi barcelona hakkinda bisiler oku, ondan sonra yorumunu yap. Tamam sevmiyor olabilirsin, bir real madrid taraftari olabilirsin futboldan cok anlamayan, ama sacma sapan seyler yazma gozunu seviyim…

    bak real madrid’e onlar naapiyo? dunyanin en iyi oyuncularindan bir tanesini daha harcadilar, oynatamadilar, simdi geri gonderiyolar.. hala da ronaldo’yu messi’yle de karsilastirirlar. sende onlardanmisin yoksa? bi soylesene merak ettim…

  4. @ubiquitous

    He abi he, onlardanım ben de. Futboldan da hiç anlamam, salak gibi günde bir kaç girip bu bloga aptal aptal şeyler yazarım. Huyumdur ne yapayım vazgeçemiyorum.

    Bir de ne yazmak istediğimi anlasaydın da böyle bir tepki yazısı yazıp komik duruma düşmeseydin be hacı. Bak üzüldüm şimdi sana.

  5. 1.altyapılardan oyuncu toplamak altyapıya yatırım yapmak değildir bence, arsenal de altyapıya yatırım yapmıyor, kendisi yetiştirmiyor, hazır yetişmekte olanları alıyor
    2. evet barcelona’nın başarılı olmasının tek nedeni altyapıdan çıkan oyuncular değil, altyapıdan çıkanlar zaten bir takımken onların yanına dünyanın en iyilerini eklemesi onları en iyi yapıyor, ama sadece transfer yaparak da bu takımı kuramazsınız o yüzden altyapısıyla işleri götürüyor transferler ek katkı sağlıyor

Yorumlar kapatıldı.