Hikayeye gel

News of the World’un iddiasına göre Chelsea’nin Milli sol beki Ashley Cole, bir kaza sonucu kulüp tesislerinde staj yapan 21 yaşındaki bir öğrenciyi tüfekle yaralamış!

Geçen hafta yaşanan olayda yaralanan öğrenci Chelsea sağlık ekibi tarafından tedavi edilmiş ve polise haber verilmemiş. Bir çok kulüp çalışanının şahit olduğu yaralama sırasında tüfeğin boş olduğunu sanan Ashley Cole binbir özür dilemiş ancak ne alaka antreman tesislerine tüfek getirilmiş bilinmiyor.

Şimdilik kulüpten ve Cole’dan konu hakkında bir açıklama yok. Hikayeyi patlatan News of the World’un haberlerine genel olarak güvenilmez. Hikaye yazmayı severler ama böylesi insanın aklına bile gelmez.

Ateş olmayan yerden duman çıkmaz. Hani yaralamayı olayını filan da geçtim yazıyorlar diyeceğim ama antreman tesislerine tüfek getirmek bile skandal. Kurtlar vadisi London.

“Hikayeye gel” için 2 yorum

  1. […] sol beki Ashley Cole’un soyunma odasında av tüfeğiyle stajyer yaralamasından pazar günü bahsetmiştik. Biz bahsettik Tayvan’lı birileri üşenmemiş olayı animasyona dökmüş. Baya da […]

Yorumlar kapatıldı.