Fabrikasyon hatası

– “Bizi saat 22:00de oynamaya zorluyorlar.” – “Barça maç programını kendi belirliyor.” – “Bize daha çok kart gösteriyorlar.”

Ağlayan oyuncak bebeğin üretici firması olarak bir fabrikasyon hatası yüzünden bebeğin bir türlü ağlamayı kesmediğini fark etmiş bulunuyoruz. Özür dileriz.

“Fabrikasyon hatası” için 6 yorum

  1. Deportivo maçını izledin mi bilmiyorum ama kaç faul yapıldığına bakar mısın? Bir de Barcelona maçının faullerine bak. Deportivo küçük ama bıktıracak fauller yaptı. Ama barca otoban biletini almış. Bir de Real’cilere kör diyorsunuz. bence bunları da göz önüne al saçma yorumlarını yaparken. Ama sana göre Barça kendisine faul yapılmasına izin vermeyecek şekilde güzel oynuyor değil mi:)

  2. antrenörü gibi taraftarıda ağlamaya programlanmış gibi 🙂

  3. kutsal ittifak resmen, bi rahat vermiolar şu real’e yahu…
    ama ben sorunun çözümünü biliyorum…aziz başgan…şöyle soyunma odasına inip hakemlere iki laf edecek cinsten bi başgan lazım reale…ama şu durumda rakip takımlara da ayar verebilmesi gerekio galiba…niye ince ince faul yapıosunuz diye 🙂

  4. yo yo yoo suskunluk sarmalına kendimi kaptıracağımı sanıyorsanız yanılıyosunuz. Ben artık buranın real elçisiyim

  5. @cihan; “bence bunları da göz önüne al saçma yorumlarını yaparken” – karikatürü çizen katalan arkadaşa iletirim. he bu arada madem ilacın var kendi başına sür önce.

Yorumlar kapatıldı.