Sempatik şey seni

Hakkaten hoşuma gitti ama ya.

“Sempatik şey seni” için 7 yorum

  1. Adamın çoluğu çocuğu var zaten. Çok hırslı olması ve her zaman başarılı olma isteği onu kötü biri yapmaz. Bu videoda kini başka herhangi bir TD yapsa reklam kokan hareketler derdim, ancak Jose’nin öyle biri olmadığını yağtığı her hareketinde samimi olduğunu biliyoruz. Bu yüzden zaten antipatik bulunur kendisi, ancak inanıyorum kendisini antipatik bulanlar bir akşam yemeğinde masada onunla beraber takılsalar bütün fikirleri değişir. Bunu onunla çalışan herkes söylüyor.

    Ayrıca bir yerde her zaman çok iyi bir baba olmaya çalışıyorum tarzında bir açıklamasını okumuştum. Çocukları sevdiğini tahmin edebiliriz. Sevin bu adamı biraz.

  2. neden sevelim ki? adam sevilmek istemiyor, umrunda bile değil. hususi hayatında süper bir insan olabilir, harika bir aile babasıda olabilir ama bizler futbol izliyoruz, oda bize son derece antipatik bir adam gösteriyor ve bunu bilerek yapıyor. sempatik veya antipatik olmak, sevilmek veya sevilmemek umrunda değil, tek umrunda olan kendine bu yolla biraz daha avantaj yaratmak, tek umrunda olan kazanmak. defansif oyun vesaire filan hepsi bir tarafa, her yönü, her hareketiyle “sonuç” adamı mourinho, tam bir makyavelist. herkes sonuca önem verir elbette, ama “kötünün iyisi” vardır, ve mourinho bu konuda bize kötününde kötüsünü gösteriyor. o yüzdende bizlerce elbette sevilmeyecek, bu kafayı değiştirmediği sürece.

    çocukları sevmesi iyi tabi. güzel bir enstantane. lacivertli sıranın en önündeki çocuğu ben yetiştirdim 🙂

  3. Selocan çok haklısın ama her zaman açık sözlü olmak çok doğru değildir. İnsanın biraz haddini bilmesi gerektiğini düşünüyorum ben. Mou bunu yapmıyor hiç. Her zaman her yerde ağzına ne gelirse söylüyor. Bence yanlış bu.

    Ayrıca çocuğuna çok düşkün olduğunu biliyorum bende.

    Son not başlık harika 😀

  4. birçoklarına antipatik gelen bu adam, banada gayet sevimli ve iyi bir insanmış gibi görünüyor.
    çok iyi futbolcularla çalışıp, hiçbir futbolcusunun hakkında kötü biirşeyler atıp tuttuğunu görmedim, okumadım.
    hırslı olduğu kesin, bellide zaten. ama bunun nesi kötü?

    bence kesinlikle, tartışmasız dünyanın 1 numarası

  5. ne yapcaksın senden öncekiler gibi seninde kaderin aynı morinho.
    iyiler sevilmez 🙂

  6. balotelli için çok yetenekli bir futbolcu ama düşünmek için kafasını kullanmıyo tarzında bişiy söylemişti. Gerçekten de balotelli neresiyle karar verme yetisini kontrol ediyo bilmiyorum:D

  7. bence adam sirf dobra ve dürüst oldugu icin sevilmiyor..ki aslinda cogu insan tarafindan da seviliyor! adam aklinda ne varsa onu söylüyor..cikip kivirmiyor..ee üstüne birde basarili olunca “ukala,simarik,kendini begenmis” sifati takiliyor..su görüntülere neden sasiriyoruz ki? oda hepimiz gibi bi insan sonucta..kisiligiyle 4 4’lük olan bi teknik adam varmi sanki? ferguson sakiz cigner, löw burnunu karistirir, capello suratsizdir, aykut kocaman hic gülmez vs vs..gecelim bunlari..Mourinho’nun insancil yönleri kuvvetli olmasa calistigi onca insanla o basarilari elde edemezdi..ve o insanlar tarafindan sevilmezdi!

Yorumlar kapatıldı.