Salatalık

Lisandro Lopez; severek izleriz Lyon’luyu ancak dün L’Equipe’de çıkan habere göre tarihin en gerizekalı sakatlıklarından birini yaşamış.

Hocası Puel, hafta içi Şampiyonlar Liginde oynanacak Real Madrid maçını düşünerek Lisandro Lopez’e “hafta sonu Nancy maçında seni dinlendireceğim yedek kulübesinde olacaksın” demiş. Lopez de asabiyet yapıp o anda antreman sahasındaki topa sert ve dengesiz vurarak arka baldırından sakatlanmış.

Salı akşamı Real maçında oynaması zor. Aferin kulübede değil tribünde otur şimdi.

Bu arada dün akşam Lisandro Lopez’siz Lyon Nancy’i  4’lemiş.

“Salatalık” için 4 yorum

  1. Alttan alta vermişsin odunu desene =D. Sakatlık falan yazarken mi karıştırdın diye düşündüm ama değilmiş.

  2. […] AnasayfaHakkındaİLETİŞİMARŞİV Lyon maçı öncesi 3 lanet KoKo B | 22 Şubat 2011, 12:00 Kategoriler: futbol, la liga, sampiyonlar ligiTarihinde 9 defa Şampiyonlar Ligi kupası kaldıran Real Madrid bugün Şampiyonlar Ligi 2. turunda daha önce hiç yenemediği Lyon karşısında. Bugüne kadar iki takım arasında oynanan 6 karşılaşma var. Stade de Gerland yani Fransa’da oynanan 3 maçı da 3-0, 2-0 ve 1-0′lık skorlarla Lyon kazanmış. Bernabeu’daki maçlar ise berabere sonuçlanmış.Bu maç öncesi Real için Lyon’u yenememe laneti dışında bir sıkıntı daha var. O da tam 6 senedir Şampiyonlar Ligi çeyrek finaline kalamıyor, 2. turda eleniyor olması. Hea bu da yetmez diyorsanız bir lanet daha söyleyeyim. Real Madrid 1993 yılında beri hiç bir Fransız rakibini eleyememiş.Lanetleri saydık şimdi tur için fikrimize gelelim. Tam Mourinho’luk bir durum. Lanetlerin hepsini siler. Ne Lyon eski Lyon ne de Real eski Real ki burada Real’in eskisi gibi olmaması daha takım olması çok önemli.Real Madrid net geçer turu. Ronaldo’cuğum dikkat etsin Albiol ile birlikte sarı kart ceza sınırında. Lyon’da ise Lisandro Lopez’in gerzek sakatlığından bahsetmiştik zaten(!)google_ad_client="pub-3749880629427764";google_ad_slot="5491732791";google_ad_width=468;google_ad_height=60; İlginizi çekebilecek diğer yazılar:Real Madrid – Lyon maçı öncesi Çarşamba günü Bernabeu’da oynanacak olan Şampiyonlar Ligi…Real Madrid vs. Lyon; muhtemel 11′ler Pazartesi günü Real Madrid – Lyon maçına…Alcorcon maçı öncesi 2 hafta önce Copa Del Rey mücadelesinde…Lyon da otobüs yolcusu Barcelona’dan sonra Lyon da Şampiyonlar Ligi maçı…El Clasico öncesi; Messi’nin Barcelona A takımıyla ilk maçı Mourinho’ya karşıydı… Messi Barcelona A takım formasını bundan 7… google_ad_client="ca-pub-3749880629427764";google_ad_slot="4022710366";google_ad_width=468;google_ad_height=15; lyon real madrid Yorum yokÜyeyseniz lütfen giriş yapınız. Eğer üye değilseniz kayıt olabilirsiniz. Üye olmak istemiyorsaniz aşagıdaki alanları doldurarak yorumunuzu ekleyebilirsiniz.İsim (zorunlu): Avatar ister misiniz? gravatar.com'a gidin ve istediğiniz resmi ekleyin. […]

Yorumlar kapatıldı.