Açıklayamıyorum

Dünkü antreman nedense neşe(!) içinde geçmiş. Puan tablosunda 10 numara olmayı kutluyorlar heralde. Araya Barış kardeşinizi de alın bari de ekip çalışması tam olsun.

Pardon pardon o antreman saatinde de sinemadaymış sakat ya…

“Açıklayamıyorum” için 4 yorum

  1. ağır bir yazı olmuş, şaşırdım. her ne kadar kötü performans gösterselerde. 24 saat oturup ağıt yaklmalarımı lazım şimdi? futbol antrenmanlarında böyle şeyler olur, olmasıda lazıım, futbolcuların şakalaşması hoş bir şey. fikrime göre; takımdan gönderilmesi gereken ilk 3 kişi olmaları bunu değiştirmez.

  2. bende futbolcularin surat asmalarindan yana degilim.ayni benzer görüntüyü culio ve baros da verdi dünki antrenmanda..hep avrupayi örnek gösteriyoruz,manchester city’li oyuncular derbiyi kaybedince bu hafta sonu karalar mi bagladi sanki?
    madrid barca’ya 5-0 yeniliyor,taraftarlar futbolculari arabayla giderken durdurup “yüzünüzü asmayin mücadele edin siz real madridsiniz” diyor bizim taraftarda “adam gibi oynayin sabrimizi tasirmayin” diyor..Sabirlari tasinca da gidip aslantepe’deki koltuklari kiriyorlar vs..zaten anlamiyorum,Galatasaray’in bu sene ligde ilk 2’ye girecegine inanlar var sanki,o denli beklentiler icindeler..lig ilk yaridaki ankaragücün macinda coktan bitti..kupada bisey yaptik yaptik,ister 10.ister 7. olmus bi Galatasaray’li olarak beni hic endiselendirmiyor aslinda..birakalim bu oyuncularda biraz sevinsinler,zaten sezon sonu cogu bu takimda olmayacak insallah!

Yorumlar kapatıldı.